Ο McEnroe συνόδευσε τον Κύργιο στην επίθεση κατά διαιτητή

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι στο Laver Cup, με τον John McEnroe και τον Νικ Κύργιο να κάνουν ό,τι όλοι περίμεναν: έπαιξαν το "ένα-δυο" εναντίον umpire (videos).

Ο McEnroe συνόδευσε τον Κύργιο στην επίθεση κατά διαιτητή

To Laver Cup είναι η μοναδική διοργάνωση τένις, στην οποία οι καλύτεροι αθλητές του πλανήτη χωρίζονται, σε ηπείρους. Για την ακρίβεια, οι γεννημένοι στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν αυτούς που είδαν για πρώτη φορά το φως, στον υπόλοιπο κόσμο.

Στο πλαίσιο λοιπόν, όσων γίνονται στο United Center του Chicago, είδαμε το Σάββατο 22/9, τον Djokovic να χτυπά στην πλάτη τον συμπαίκτη του, Federer. Eίδαμε και τον John McEnroe, προπονητή της Team World να βάζει πλάτη στον Νικ Κύργιο, αποδεικνύοντας πως δεν θεωρείται ο τελευταίος διάδοχος του πρώτου, σε τρέλα στα γήπεδα τένις.

Ο βετεράνος βέβαια, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι "βλέπω πως ο Νικ θα τελειώσει, σε λιγότερο από πέντε χρόνια", με αυτά που κάνει και πλήττουν την εικόνα του σπορ, αλλά και τον ίδιο. Να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο του εσταντανέ, τιμωρήθηκε ένας umpire.

Πίσω στο Laver Cup, η Team Europe προηγήθηκε 7-1 της Team Word την πρώτη μέρα, μετά και την επιτυχία του Federer επί του Κύργιου. Ο διαιτητής έκανε λάθος υπόδειξη (έδωσε κάτι και μετά το πήρε πίσω), με τον Κύργιο αυτή τη φορά να 'χει παρέα στην επίθεση που εξαπέλυσε στον umpire: ο John McEnroe πλησίασε τον ρεφ, τον ρώτησε κάτι, δεν πείστηκε από την απάντηση και ανέβασε τον τόνο της φωνής του, με τον Ελληνοαυστραλό να κάνει... δεύτερες.

Ο Κύργιος έγραψε τον επίλογο λέγοντας πως "είσαι τόσο άσχετος σε αυτό το ομαδικό πράγμα, που κατάφερες να τα κάνεις σκατά. Η κρίση σου ήταν σκατένια". Νωρίτερα του 'χε πει ότι έχει και παραισθήσεις. Ο umpire σχολίασε ότι δεν μπορεί να του μιλάει έτσι, με τον Κύργιο να απαντά "θα σου μιλάω όπως νιώθω". Για όλο αυτό, δέχθηκε μια παρατήρηση και τέλος.

Κάπου εδώ να σημειωθεί πως συγκριτικά με αυτά που έκανε ο ΜcEnroe, επί των ημερών του, ο Κύργιος δεν έχει νευρικό σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK