Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα θα επισημοποιήσει τη σχέση με την αδερφή του κι έχει την άδεια των γονιών τους

Είναι εξ αγχιστείας αδέρφια, μεγάλωσαν μαζί, ανέπτυξαν μια βαθιά φιλία που μετατράπηκε σε έρωτα. Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα, αναβάτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών, θα είχε ήδη παντρευτεί την αδερφή του, αν δεν είχε μεσολαβήσει ο κορονοϊός. Θα συμβεί στο μέλλον.

Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα πανηγύρισε πρόσφατα τη νίκη του στο αυστριακό gp. Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα παντρευτεί την ετεροθαλή αδερφή του
Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα πανηγύρισε πρόσφατα τη νίκη του στο αυστριακό gp. Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα παντρευτεί την ετεροθαλή αδερφή του

O Mιγκέλ Ολιβέιρα είναι ένας από τους τρεις οδηγούς που είδαν πρώτοι την καρό σημαία στο φετινό MotoGP για πρώτη φορά στη ζωή τους. Ο οδηγός της ΚΤΜ είναι και ο πρώτος αναβάτης του κορυφαίου πρωταθλήματος δίτροχων που θα παντρευτεί την εξ αγχιστείας αδελφή του.

Σύμφωνα με τη Marca ο 25χρονος Πορτογάλος γνώρισε την Πιμέντα, όταν ήταν ακόμα έφηβος. Για την ακρίβεια, από όταν ήταν 13 χρόνων. Ήταν τότε που ο πατέρας του παντρεύτηκε τη μητέρα της νεαράς. Έζησαν μαζί, ως ετεροθαλή αδέλφια "μεγαλώσαμε μαζί, αναπτύξαμε μια ξεχωριστή φιλία και κάποια στιγμή καταλάβαμε πως ήμασταν πολλά περισσότερα από φίλοι. Είχαμε αναπτύξει μια βαθιά αγάπη, ο ένας για τον άλλον" -όπως είπε ο ίδιος στον Manuel Luís Goucha στην πορτογαλική τηλεόραση. Έγιναν λοιπόν, ζευγάρι, πληροφορία που απέκρυψαν από τον κόσμο, για χρόνια. Για την ακρίβεια, για 11 χρόνια.

Οι γονείς τους ήταν ενήμεροι από την αρχή. Η αποκάλυψη για τη σχέση έγινε το 2019. Τον περασμένο Ιούλιο ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν φέτος, αλλά δεν τους άφησε η αλλαγή του προγράμματος, λόγω κορονοϊού. Οι γονείς των παιδιών έχουν δώσει την ευλογία τους -όπως ενημερώνει η Marca.