Ο Μπαλωμένος για την Αντεμάρ Λεόν

Ο Μπαλωμένος για την Αντεμάρ Λεόν

Το ελληνικό ενδιαφέρον στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών δεν περιορίζεται στον Αθηναϊκό, καθώς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δίνει το παρών και ο Σπύρος Μπαλωμένος με την σουηδική Σάβεχοφ. Στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου, στον οποίο μετέχουν και οι «λόρδοι», η Σάβεχοφ νίκησε την Αντεμάρ Λεόν με 29-27 (ημ. 20-14).

Με τον Αλέξανδρο Βασιλάκη να πετυχαίνει οχτώ τέρματα και τον Νίκο Κοκολοδημητράκη ένα, η Ντίσελντορφ νίκησε εκτός έδρας την Μίντεν με 33-31 για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο καλύτερος λοιπόν για να «ακτινογραφήσει» την ισπανική ομάδα, που είναι ο επόμενος αντίπαλος του Αθηναϊκού, είναι ο 26χρονος ίντερ: « H Αντεμάρ Λεόν διαθέτει 14 επαγγελματίες παίκτες, 2 σε κάθε θέση. Χρησιμοποιεί έντονα τον αιφνιδιασμό. Παίζει άμυνα 6-0 με επιθετικές βλέψεις. Είναι μια γρήγορη ομάδα που στηρίζεται κυρίως στο ατομικό παιχνίδι των παικτών της».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: « Εύχομαι στον Αθηναϊκό να πετύχει το καλύτερο δυνατό στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και σε κάθε περίπτωση οι παίκτες είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην Ισπανία ».

Όσον αφορά στην Σάβεχοφ, σημείωσε: « Η ομάδα μου θέλει όπως και πέρσι να περάσει στα προημιτελικά. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Με την νίκη μας επί της Αντεμάρ Λεόν κάναμε καλή αρχή».

News 24/7

24MEDIA NETWORK