Ο μποξέρ που έπεσε θύμα της γροθιάς του στην καραντίνα

Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι: ο Σαμ Μάξγουελ θέλησε να δείξει στους followers του πώς να ρίχνουν σωστά άπερκατ. Το πρώτο θύμα της γροθιάς του ήταν ο εαυτός του!

Ο Σαμ Μάξγουελ κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν ακόμα δεν είχε επιχειρήσει να ρίξει άπερκατ στον εαυτό του
Ο Σαμ Μάξγουελ κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν ακόμα δεν είχε επιχειρήσει να ρίξει άπερκατ στον εαυτό του INSTAGRAM

Ο Σαμ Μάξγουελ ξεκάθαρα δεν είναι ο εαυτός του κι η καραντίνα λόγω κορονοϊού του έχει στοιχίσει ψυχολογικά. Αυτό δεν είναι ένα κείμενο που στοχεύει να κάνει πλάκα με την κατάστασή του, αλλά μια προσπάθεια να καταλάβουμε γιατί ο Βρετανός πυγμάχος αποφάσισε να τραυματίσει τον εαυτό του με ένα τρομερά δυνατό άπερκατ, καθώς τραβούσε την προπόνησή του σε video, για να δείξει στους followers του πώς να χτυπάνε σωστά.

Ξεκάθαρα, δεν πρόκειται για ένα #healthyathome video, αλλά το σίγουρο είναι πως ο ίδιος Μάξγουελ πήρε αμέσως στην πλάκα την γκάφα του. Αφού γονάτισε από τον πόνο του άπερκατ που βρήκε για στόχο όχι το σάκο του μποξ, αλλά το πρόσωπό του, ανακοίνωσε στους οπαδούς του στο Instagram, πως οι επόμενες βιντεοσκοπημένες προπονήσεις του "αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας". Προς υπεράσπισή του, αξίζει να τονίσουμε πως πριν από 11 χρόνια κι ο Τάισον Φιούρι είχε χτυπήσει τον εαυτό του στο πρόσωπο, αν και σε τελείως διαφορετική, αγωνιστική συνθήκη.


News 24/7

24MEDIA NETWORK