Ο Ναδάλ χάνει το πρώτο σετ για γούρι

Με τον τρόπο που ο Ράφα Ναδάλ απέκλεισε τον Μάρτιν Κλίζαν ξεπέρασε και το εμπόδιο του Λούκας Ρόσολ στο β' γύρο του Γουίμπλεντον.

Ο Ναδάλ χάνει το πρώτο σετ για γούρι

Στο κεντρικό κορτ του λονδρέζικου τουρνουά, ο Ισπανός έχασε 6-4 το πρώτο, αλλά στη συνέχεια έφερε εις πέρας την αποστολή του, επικρατώντας με 3-1. Ο Τσέχος αντιστάθηκε σθεναρά, αλλά από τη στιγμή που έχασε στο τάι μπρέικ το δεύτερο σετ (7-6) δεν ήταν εύκολο να σταματήσει τον Ναδάλ. Ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε τα τριπλάσια σε αριθμό λάθη του αντιπάλου του (38 από 11) και με 6-4, 6-4 έφτασε στην επικράτηση.

Επόμενος αντίπαλός του είναι ο Μιχαΐλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν, ο οποίος με 6-3, 6-3, 6-2 άφησε εκτός τον Καναδό Φρανκ Ντάντσεβιτς.

Μία από τις εκπλήξεις του Γουίμπλεντον υπέγραψε ο Νικ Κύργιος. Ο ομογενής τενίστας με το λαμπρό μέλλον πέταξε εκτός συνέχειας τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ (Νο13), μολονότι βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ. Κατακτώντας το τρίτο (6-4) ανέκτησε την αυτοπεποίθησή του και με 7-5, 10-8 στα επόμενα δύο κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον τρίτο γύρο ενός τουρνουά grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Στο γυναικείο ταμπλό, η Σερένα Ουίλιαμς είχε εύκολο έργο απέναντι στη Νοτιοαφρικανή Σανέλ Σέπερς, κάνοντας επίδειξη δύναμης με 6-1, 6-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK