Ο Νεϊμάρ streamαρε 'Call Of Duty' την ώρα της Χρυσής Μπάλας

Ίσως να ήταν σύμπτωση (όχι δεν ήταν) και ο Νεϊμάρ να μην γνώριζε πως το βράδυ της Δευτέρας ήταν το γκαλά της Χρυσής Μπάλας ή επέλεξε να παίξει online παιχνίδια και μάλιστα να streamάρει τις όχι καλές του επιδόσεις, δείχνοντας την αδιαφορία του για την 12η θέση που κατέλαβε.

Ο Νεϊμάρ streamαρε 'Call Of Duty' την ώρα της Χρυσής Μπάλας

Η Activision σχεδίασε και κατάφερε να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο της online παιχνίδι που κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα. Η δημιουργός του Call of Duty, Black Ops IIII, είχε προγραμματίσει να ρίξει στη μάχη τον Νεϊμάρ, τον Μαρκίνιος και τον Τιάγκο Σίλβα την ώρα που ήταν προγραμματισμένο το γκαλά για την απονομή της Χρυσής Μπάλας και όπως ήταν φυσικό, το γεγονός πως ο wannabe κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, σνόμπαρε την ανάδειξη του κορυφαίου, τράβηξε την προσοχή.

Την ώρα λοιπόν που ο Λούκα Μόντριτς έσπαγε μονοπώλιο των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι μετά από 10 ολόκληρα χρόνια κατακτώντας την Χρυσή Μπάλα για το 2018, ο Νεϊμάρ με τους φίλους του έπαιζαν Black Ops 4, καθώς στην ψηφοφορία δεν τα πήγε και τόσο καλά με την 12η θέση που πήρε. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε πίσω από τους Ενγκολό Καντέ, Χάρι Κέιν, Κέβιν Ντε Μπράινε, Εντέν Αζάρ, Ραφαέλ Βαράν, Μοχάμεντ Σαλάχ, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ, Αντουάν Γκριεζμάν, Κριστιάνο Ρονάλντο και φυσικά τον πρώτο Κροάτη νικητή της ιστορίας.

Προφανώς και η επιλογή της Activision για το προγραμματισμένο live δεν ήταν τυχαία, όπως και η αποδοχή της πρότασης από την πλευρά του Νεϊμάρ, ο οποίος θέλησε να δείξει την αδιαφορία του με εμφατικό τρόπο.

Βέβαια εκτός από την 12η θέση που κατέλαβε στην διαδικασία για την Χρυσή Μπάλα, η οποία σίγουρα τον απογοήτευσε, δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά ούτε στον χάρτη του Call of Duty και ο αγωνιστικός χώρος παραμένει το τερέν που μπορεί να κάνει μαγικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK