Ο Ολυμπιακός θρηνεί για τον Τάκη Βεντίκο

Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που (αν)έστησε από το μηδέν το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού και το απογείωσε στο πέρασμα των ετών.

Ο Ολυμπιακός θρηνεί για τον Τάκη Βεντίκο

Ο Τάκης Βεντίκος δεν είναι πλέον εν ζωή, καθώς απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών.

Ως παλαίμαχος σπρίντερ υπήρξε λάτρης του κλασικού αθλητισμού, μανιακός καλύτερα, και ήταν αυτός που προσέφερε την "ερυθρόλευκη" ψυχή του προκειμένου το αντίστοιχο τμήμα του Ολυμπιακού να επανιδρυθεί, να σταθεί στα πόδια του και προϊόντων των ετών να συνεργαστεί με πολύ γνωστά ονόματα του χώρου φτάνοντας στην κορυφή.

Την προσφορά του στον ελληνικό στίβο είχαν αναγνωρίσει οι πάντες και είχε τιμηθεί γι' αυτό.

O Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για το δυσάρεστο αυτό γεγονός αναφέροντας πως " θρηνεί τον θάνατο του μεγάλου εργάτη και εκ των ιδρυτών του τμήματος Στίβου, Παναγιώτη Βεντίκου. Ο αποβιώσας, από αθλητής, προπονητής και έφορος συνετέλεσε στην κατάκτηση μεγάλων διακρίσεων του τμήματος στην πολυετή παρουσία του.

Συνεισέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη των Ακαδημιών Στίβου και το πρόσωπό του εμπιστεύθηκαν πολύ μεγάλοι αθλητές που εντάχθηκαν στο τμήμα του Ολυμπιακού προσφέροντας μεγαλειώδεις επιτυχίες. Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένειά του Παναγιώτη Βεντίκου, δηλώνοντας παράλληλα ότι η μνήμη και η προσφορά του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο σύλλογό μας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9/10 στις 14:00 στον Αγ. Νικόλαο Πειραιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK