Ο πατέρας της Σερένα Γουίλιαμς μπορεί να έχει μέχρι και 20 παιδιά

Αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του πατέρα της γνωστής τενίστριας, Σερένα Γουίλιαμς, έρχονται στη δημοσιότητα, με τη μεγάλη της αδερφή, Σαμπρίνα, να αναφέρει πως υπήρξε άπιστος κατ' εξακολούθήση, καθώς και ότι θα μπορούσε να έχει 20 παιδιά.

Ο πατέρας της Σερένα Γουίλιαμς μπορεί να έχει μέχρι και 20 παιδιά
© 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Αρκετά περιπετειώδης ήταν η ερωτική ζωή του πατέρας της Αμερικανίδας τενίστριας, Σερένα Γουίλιαμς, όπως αποκάλυψε η μεγάλη της αδερφή, Σαμπρίνα, μιλώντας στη Sun και όπως παρουσιάζεται στη νέα ταινία με τίτλο "King Richard". Ο Γουίλ Σμιθ υποδύεται τον ρόλο του Ρίτσαρντ Γουίλιαμς, με την ταινία να βασίζεται στην αληθινή ιστορία της ζωής του.

Συγκεκριμένα, η Σαμπρίνα κατηγόρησε τον πατέρα της για απιστία κατ' εξακολούθηση, τονίζοντας μάλιστα, ότι μπορεί να έχει από 15 μέχρι και 19 αδέρφια σε διάφορες πόλεις στην Αμερική.

"Ξέρω ότι έχω περισσότερα αδέρφια, μου είπαν ότι υπάρχουν μεταξύ δεκαπέντε και δεκαεννέα παντού, από το Λος Άντζελες μέχρι τη Λουιζιάνα. Η μαμά μου πάντα μάλωνε με τον μπαμπά μου για τις περιπέτειές του, ήταν κατ' εξακολούθηση άπιστος. Θυμάμαι ότι αυτό ήταν πάντα το κύριο πράγμα για το οποίο τσακώνονταν", υποστήριξε αρχικά στη Sun και πρόσθεσε:

"Είναι ένας εγωιστής, ζει μόνο για τον εαυτό του, χρησιμοποιεί τα παιδιά του για να πάρει αυτό που χρειάζεται. Δεν είναι μπαμπάς, ήταν απλώς ένας δωρητής σπέρματος. Είχε πέντε παιδιά και τα άφησε στη μαμά μου να τα μεγαλώσει στη φτώχεια και ποτέ δεν βοήθησε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK