Ο πιο αστείος λόγος για να διακοπεί αγώνας τριάθλου από το... σπίτι

Η Μιρίντα Κάρφραϊ διαγωνιζόταν στο Virtual Pro Challenge του Iroman, όταν ο σύζυγος της μπήκε στο δωμάτιο, σκόνταψε και... έκοψε τη σύνδεση, για να ακουστεί ως σχόλιο το "πόσο ηλίθιος".

Η Μιρίντα Κάρφραϊ, με τον σύζυγό της Τιμ Ο' Ντόνελ, σε παλαιότερο -κανονικό- Ironman
Η Μιρίντα Κάρφραϊ, με τον σύζυγό της Τιμ Ο' Ντόνελ, σε παλαιότερο -κανονικό- Ironman AP PHOTO/CHRIS STEWART

Θα 'χεις παρατηρήσει πως πολλές διοργανώσεις έχουν βρει αποκούμπι στους virtual αγώνες, την εποχή του κορονοϊού. Στη λίστα ήταν και το Ironman, αγώνας τριάθλου... για δυνατούς λύτες, με 3.8 χιλιόμετρα (2.4 μίλια) κολύμβησης, 180 χιλιόμετρα ποδηλασίας και 4.220 χιλιόμετρα μαραθωνίου -όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Για όλα αυτά τα νούμερα που καλύπτουν οι μετέχοντες μέσα σε μια μέρα, το Ironman θεωρείται από τα πιο δύσκολα αθλητικά events του πλανήτη.

Η Virtual μορφή του έγινε μέσω του παιχνιδιού Pro Challenge και μεταξύ των μετεχουσών ήταν η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια Μιρίντα Κάρφραϊ. Ο αγώνας, που μεταδόθηκε live από το Facebook, ήταν στη φάση της ποδηλασίας και εκείνη έκανε τη δουλειά της στο smart ποδήλατο, όταν μπήκε στο δωμάτιο ο σύζυγός της -επίσης τριαθλητής, Τιμ Ο' Ντόνελ. Ο Ο' Ντόνελ σκόνταψε στο καλώδιο που συνέδεε το ποδήλατο με το παιχνίδι κι ενώ η σύζυγός του ήταν 2η στον αγώνα, ξαφνικά... εξαφανίστηκε. Βλέπεις, ο άντρας του σπιτιού διέλυσε τη σύνδεση, βγάζοντας το καλώδιο. Η Κάρφραϊ ενημέρωσε για το ατυχές συμβάν τους σχολιαστές του αγώνα, μέσω βιντεοκλήσης, εξηγώντας ότι "αποφάσισε να μπει στο δωμάτιο, για να φέρει τα τρόπαιά μου, δίκην εξτρά κινήτρου και όπως μπήκε κλώτσησε την πρίζα. Πόσο ηλίθιος"! Ο Τιμ έχει αγώνα την ερχόμενη εβδομάδα και η Μιρίντα υποσχέθηκε να μην πάρει την εκδίκηση της.


News 24/7

24MEDIA NETWORK