Ο πιτσιρικάς που διασκέδασε τον “Νόλε”
Ένα μικρό αγόρι ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση πριν από την αναμέτρηση του Τζόκοβιτς με τον Ναδάλ στον τελικό της ATP στο Λονδίνο, καθώς αντί να πάει στη θέση του αφού συνόδευσε τον "Νόλε" στο κορτ, δεν ξεκολλούσε από την καρέκλα του Σέρβου.
Ένα αστείο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ράφαελ Ναδάλ με πρωταγωνιστή ένα μικρό αγόρι.
Ο λιλιπούτειος φίλος του αθλήματος συνόδευσε τον Σέρβο στο κορτ μπροστά σε 17.000 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τους αγαπημένους τους αθλητές. Ωστόσο, το νεαρό αγόρι αντί να πάει στη συνέχεια στη θέση του όπως επιτάσσουν οι κανόνες, αυτό δεν ξεκολλούσε από την καρέκλα του Τζόκοβιτς και δεν έδειχνε να θέλει να φύγει.
Τελικά το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, χαμογελώντας και με πολύ χαριτωμένο τρόπο υπέδειξε στον πιτσιρικά που πρέπει να πάει και τελικά αυτός αποχώρησε γελώντας.