Ο Ramy επέστρεψε στο θρόνο του

Με μία εξωπραγματική εμφάνιση στον τελικό ο Ramy Ashour στέφθηκε για τρίτη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής (σχόλιο για τον τελικό)

Ο Ramy επέστρεψε στο θρόνο του

Ο υγιής Ramy Ashour μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε, να βγάλει την οποιαδήποτε μπαλιά, σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, να κάνει πράγματα που δεν μπορούμε καν να φαντσούμε στο κορυφαίο επίπεδο.

Και οι πιο πιστοί οπαδοί του Amr Shabana ξέρουν ότι ακόμα και τα πιο δημιουργικά του χτυπήματα, ακόμα και οι καλύτερες εμπνεύσεις δεν μπορούν να συγκριθούν με τους "καρπούς" και τα nick του Ramy πολύ απλά γιατί ο Ramy εκτελεί σε μια ταχύτητα πάνω από όλους τους υπόλοιπους.

Αυτό το επίπεδο παρουσίασε στο μέχρι τώρα μεγαλύτερο τεστ της καριέρα τους. Επιστρέφοντας από το γνωστό τραυματισμό στους προσαγωγούς, χωρίς τουρνουά στα πόδια του, από το μειονέκτημα του Νο. 4 στην παγκόσμια κατάταξη. Κι όμως αυτός ήταν ο καλύτερος Ramy Ashour που είχαμε δει τα τελευταία χρόνια.

Η νίκη ήρθε δύσκολα επί του πολύ φορμαρισμένου (και φυσικά πολύ ανερχόμενου) El Shorbagy αλλά αρκεί να δει κανείς τα στιγμιότυπα του τελικού. Ο Ashour πυροβολεί μία ταχύτητα πιο πάνω από ότι έχουμε δει στο καλύτερο του game με τον James Willstrop πριν χρόνια και με ακρίβεια χιλιοστού.

Ο Ashour είχε δηλώσει πριν το τελικό ότι το σώμα του είναι σε τέλεια κατάσταση. Το κυριότερο πρόβλημα ήταν στο μυαλό του. Η θέληση του να νικήσει, η επιθυμία του να ικανοποιήσει τους φιλάθλους μπλεκόταν με το φόβο του μην τραυματιστεί. Και τα κατάφερε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Με λίγα λόγια ο Ramy επέστρεψε στο θρόνο του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK