Ο Σάκης Ρουβάς έμαθε επί κοντώ από την Κατερίνα Στεφανίδη

Ο Σάκης Ρουβάς θα μπορούσε να είναι κορυφαίος επικοντιστής. Το αποκάλυψε η Κατερίνα Στεφανίδη με... στοιχεία, μιλώντας στο The Unplagued Concert της 24MEDIA.

H Kατερίνα Στεφανίδη πανηγυρίζει ένα επιτυχημένο της άλμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, το 2018
H Kατερίνα Στεφανίδη πανηγυρίζει ένα επιτυχημένο της άλμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, το 2018 EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού star system εδώ και 3 δεκαετίες. Ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές, με κομμάτια που χορεύονται ακόμα και σήμερα. Ταυτόχρονα, στο ίδιο χρονικό διάστημα, ο 48χρονος τραγουδιστής και παρουσιαστής αποτελεί αγαπημένο των γυναικών και όχι άδικα, αφού το σώμα του είναι μόνιμα γυμνασμένο και υπόδειγμα fit ανθρώπου.

Ίσως οφείλεται στο πρόγραμμα ασκήσεων που ακολουθεί, ίσως στην προσεγμένη διατροφή ίσως και στην... Κατερίνα Στεφανίδη. Πώς γίνεται αυτό; Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια τη χρυσή ολυμπιονίκη, η οποία συμμετείχε στο The Unplagued Concert της 24MEDIA, όπου 16 καλλιτέχνες δέχθηκαν την πρόκληση να τραγουδήσουν unplugged ύστερα από προσωπική πρόσκληση κορυφαίων αθλητών, προπονητών και ανθρώπων του αθλητισμού, με στόχο την ενίσχυση του συστήματος Υγείας στη μάχη με τον κορονοϊό.

Η κορυφαία αθλήτρια στην ιστορία του ελληνικού στίβου μίλησε για τον αγαπημένο τραγουδιστή της στη διάρκεια της εκπομπής και αποκάλυψε ότι συμπαθεί τον Ρουβά γιατί μεταξύ άλλων έκαναν μαζί προπόνηση: "Άκουγα Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά έχω λατρεία στον Σάκη Ρουβά, γιατί κάναμε προπόνηση μαζί για περίπου δύο χρόνια. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και καταπληκτικός αθλητής. Έκανε επί κοντώ και ήταν καλύτερος από εμάς".

Μπορεί αυτήν τη στιγμή να μην μπορεί να πηδήξει τα 4,91μ. που αποτελούν το ρεκόρ της Στεφανίδη, ωστόσο κάποτε ίσως να μπορούσε. Δεν θα μάθουμε ποτέ να θα τα κατάφερνε καλά στον στίβο, αλλά σίγουρα οι 13 δίσκοι δίνουν απάντηση για το αν επέλεξε τον σωστό δρόμο.

* Στήριξε κι εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK