Ο Stephane Galifi νικητής στο 9o Aquadome Squash Open

Ένας εξαιρετικός Stephane Galifi επικράτησε του δικού μας Φαμπιάν Καλαιτζή και κέρδισε τον τίτλο της Elite κατηγορίας του 9ou Aquadome Squash Open.

Ο Stephane Galifi νικητής στο 9o Aquadome Squash Open

Το τουρνουά διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία από τις 29 Μαίου έως την 1η Ιουνίου στο Aquadome Sports and Country Club με ξεχωριστή κατηγορία για τους παίκτες που διακρίνονται σε διεθνή τουρνουά και συμμετοχές εξαιρετικών αθλητών από το εξωτερικό.

Γενικότερα το αγωνιστικό μέρος του τουρνουά δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις, o Ιταλός πρωταθλητής και πρώην Νο.40 στην Παγκόσμια Κατάταξη, Stephane Galifi, νίκησε όπως αναμενόταν τον Έλληνα πρωταθλητή Φαμπιάν Καλαϊτζή. Ωστόσο, το τουρνουά είχε καταπληκτικά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων από την αρχή έως το τέλος. Ο Ruslan Sorochinskiy (Νο.1 Ουκρανίας), οι πρωταθλητές Ελλάδος Πέτρος Τζαμαλούκας, Harry Londy και Κώστας Καργιώτης χάρισαν στο κοινό του αθλήματος καταπληκτικούς αγώνες.

Στην Β κατηγορία είχαμε και εκεί καταπληκτικά ματς με δύο ημιτελικούς που σπάσανε καρδιές. Στον πρώτο ο Νικόλας Συμεωνίδης κέρδισε το νέο ανερχόμενο αστέρι της χώρας, Λεωνίδα Μπενοβία, που λύγισε λόγω έλλειψης εμπειρίας ενώ και στον άλλο ημιτελικό ο Δημήτρης Καραογλανίδης τον Γιώργο Αδάμη που επίσης έπαιξαν πολύ καλό squash.

Στην Τρίτη κατηγορία ο τελικός έγινε ανάμεσα στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και τον Σταύρο Εφεντάκη με νικητή τον πρώτο σε έναν αγώνα πολύ δυνατό που στο τέλος κούρασε τον Σταύρο που δεν έχει πολλούς αγώνες ακόμα.

Στις γυναίκες νικήτρια η Ελίζα Καργιώτη στον συνήθη τελικό με την Ζέτα Τζαμαλούκα.

Αναλυτικά η επίσημη αποτίμηση του event και φωτογραφίες εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK