Ο στόχος του ΜακΓκρέγκορ είναι ο... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ρωτήθηκε για τους στόχους του μέσα στο 2018 και έδειξε τις μεγάλες του φιλοδοξίες αφού έβαλε στο κάδρο των στόχων του τον... Κριστιάνο Ρονάλντο (VIDEO).

Ο στόχος του ΜακΓκρέγκορ είναι ο... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μπορεί στον "αγώνα του αιώνα" να ήταν ο ηττημένος έχοντας απέναντί του τον... ανίκητο Μέιγουεδερ, παρόλα αυτά ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ όχι μόνο δεν πτοείται αλλά βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 29χρονος Ιρλανδός πρωταθλητής στις πολεμικές τέχνες ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να ξεπεράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αν είναι δυνατόν να γίνει εκείνος ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο.

"Mεταξύ του Ιουνίου και του Ιουλίου τον επόμενο χρόνο θα βγει η λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές της χρονιάς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το Νο 1 την περασμένη χρονιά ενώ εγώ ήμουν νομίζω στην 24η θέση. Ναι, 24ος με κέρδος 24 εκατομμυρίων.

Εάν τα πράγματα παραμείνουν όπως είναι, ο Φλόιντ Μέιγουεδερ θα είναι στην πρώτη θέση, εγώ στην 2η και ο Ρονάλντο στην 3η. Εάν καταφέρω να βγω νικητές σε μερικές μονομαχίες θα μπορούσα να ανέβω ακόμα και στην πρώτη θέση. Προς το παρόν αυτός είναι ο στόχος μου.

Να γίνω ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο μέσα στο 2018. Και έπειτα να πλησιάσω στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια κέρδη και να συνεχίσω σε αυτή την ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK