Ο στόχος του ΜακΓκρέγκορ είναι ο... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ρωτήθηκε για τους στόχους του μέσα στο 2018 και έδειξε τις μεγάλες του φιλοδοξίες αφού έβαλε στο κάδρο των στόχων του τον... Κριστιάνο Ρονάλντο (VIDEO).

Floyd Mayweather Jr., left, fights Conor McGregor in a super welterweight boxing match Saturday, Aug. 26, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/Isaac Brekken)
Floyd Mayweather Jr., left, fights Conor McGregor in a super welterweight boxing match Saturday, Aug. 26, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/Isaac Brekken) AP PHOTO/ISAAC BREKKEN

Μπορεί στον "αγώνα του αιώνα" να ήταν ο ηττημένος έχοντας απέναντί του τον... ανίκητο Μέιγουεδερ, παρόλα αυτά ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ όχι μόνο δεν πτοείται αλλά βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 29χρονος Ιρλανδός πρωταθλητής στις πολεμικές τέχνες ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να ξεπεράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αν είναι δυνατόν να γίνει εκείνος ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο.

"Mεταξύ του Ιουνίου και του Ιουλίου τον επόμενο χρόνο θα βγει η λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές της χρονιάς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το Νο 1 την περασμένη χρονιά ενώ εγώ ήμουν νομίζω στην 24η θέση. Ναι, 24ος με κέρδος 24 εκατομμυρίων.

Εάν τα πράγματα παραμείνουν όπως είναι, ο Φλόιντ Μέιγουεδερ θα είναι στην πρώτη θέση, εγώ στην 2η και ο Ρονάλντο στην 3η. Εάν καταφέρω να βγω νικητές σε μερικές μονομαχίες θα μπορούσα να ανέβω ακόμα και στην πρώτη θέση. Προς το παρόν αυτός είναι ο στόχος μου.

Να γίνω ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο μέσα στο 2018. Και έπειτα να πλησιάσω στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια κέρδη και να συνεχίσω σε αυτή την ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

24MEDIA NETWORK