Ο Τσιτσιπάς εξήγησε πώς κέρδισε το No10 του κόσμου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 σετ του Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης, Νταβίντ Γκοφέν και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του European Open. Τι δήλωσε ο Έλληνας τενίστας μετά το ματς.

Ο Τσιτσιπάς εξήγησε πώς κέρδισε το No10 του κόσμου

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 2-1 σετ του Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης, Νταβίντ Γκοφέν και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του European Open.

Ο 19χρονος τενίστας παρότι έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε το ματς, φτάνοντας στην πρόκριση και πλέον θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο οποίος απέκλεισε τον Νταβίντ Φερέρ. Ο έτερος ημιτελικός είναι μεταξύ του Ρουμπέν Μπεμελμάν και του Ζο Βιλφρίντ Τσονγκά.

"Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο πνευματικά. Δε συνέβη για πολλή ώρα και ήμουν θυμωμένος εκείνη τη στιγμή. Συνειδητοποίησα όμως πως αν συνέχιζα να παλεύω και να μείνω ψύχραιμος, παρ' όλο που ήμουν νευριασμένος, μπορούσα ακόμα να κερδίσω τον αγώνα", δήλωσε ο Τσιτσιπάς, όταν ρωτήθηκε για το πως κατάφερε να ανταπεξέλθει από την εξέλιξη του τρίτου σετ και να κερδίσει τελικά το τάι μπρέικ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK