Ο Τσιτσιπάς θέλει ετήσιο lockdown για τον πλανήτη και την σοκολάτα

Τους λόγους για τους οποίους θέλει να καθιερωθεί το lockdown σε ετήσια βάση εξήγησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Και μάλλον δεν έχει άδικο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Μίλος Ράονιτς για τον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν 2020, Μελβούρνη, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Μίλος Ράονιτς για τον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν 2020, Μελβούρνη, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 AP PHOTO/ANDY WONG

Το lockdown ελέω της πανδημίας του κορονοϊού ζόρισε πολύ τις κοινωνίες ανά τον κόσμο. Πέρα από το υπέρτατο αγαθό της υγείας, στέρησε από πολύ κόσμο την ελευθερία να κινηθεί στην καθημερινότητα του όπως είχε συνηθίσει, ενώ οι απώλειες στην οικονομία ήταν τεράστιες.

Ωστόσο, είχε και την θετική του πλευρά, τουλάχιστον όπως την περιέγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Eurosport. Ο Έλληνας τενίστας έκανε ένα Live chat με την Μπάρμπαρα Σετ στο "At Home With Babsi", όπου εξήγησε γιατί θα ήθελε το lockdown να γίνει... θεσμός.

"Πιστεύω ότι πρέπει να μας βάζουν σε lockdown κάθε χρόνο. Είναι καλό για τη φύση, είναι καλό για τον πλανήτη μας. Θα είναι καλό για το περιβάλλον", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Η ζωή είναι πιεστική και ποτέ δεν έχεις χρόνο να περάσεις με την οικογένειά σου. Τώρα είναι μια ευκαιρία να το κάνεις. Η καραντίνα με πήγε πίσω πολλά χρόνια, όταν ήμουν παιδί και δεν χρειαζόταν να ταξιδεύω τόσο πολύ".

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω instagram έδωσε και μια ακόμη εκδοχή της θεωρίας του που αφορά τον πλανήτη και την... σοκολάτα.

Και μάλλον δεν έχει άδικο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK