Ο Τζόκοβιτς και ο Τσακ Νόρις!

Τι κοινό έχει ο Τζόκοβιτς με τον Σταλόνε, τον Σβαρτσενέιγκερ, τον Γουϊλις, τον Τσακ Νόρις, τον Βαν Νταμ; Σε πρώτη φάση, κανένα. Ελα, όμως, που θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί τους σε ταινία δράσης!

Ο Τζόκοβιτς και ο Τσακ Νόρις!

Ο γνωστός Σέρβος τενίστας δέχθηκε πρόσκληση και θα παίξει στην... ποιοτική ταινία "Αναλώσιμη Νο2" που πρωταγωνιστούν όλοι οι παραπάνω και αρκετοί ακόμη μάτσο μεν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δέχθηκε πρόταση να παίξει ένα μικρό ρόλο στη συγκεκριμένη ταινία που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2012 και δέχθηκε άμεσα. Μάλιστα, ταξίδεψε στη Βουλγαρία, όπου γίνεται το βασικό στάδιο των γυρισμάτων αυτή την εποχή, για να γυρίσει το, γκεστ ρόλο του. Τι ακριβώς θα κάνει, ουδείς γνωρίζει, αφού οι υπεύθυνοι φροντίζουν να μη διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω.

Οι "Αναλώσιμοι" γνώρισαν τεράστια επιτυχία αφού έφεραν στην επιφάνεια και συγκεκριμένα μαζί στην οθόνη πολλούς από τους σταρς των ταινιών δράσης της δεκαετίας του '80. Ετσι, ήταν λογικό να γυριστεί και το σίκουελ, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ πολλών άλλων, και τον... Τσακ Νόρις.

Δείτε το trailer της πρώτης ταινίας:

News 24/7

24MEDIA NETWORK