Ο Τζόκοβιτς κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα σε εκδήλωση με παιδιά ενώ είχε κορονοϊό

Ένα ιταλικό δημοσίευμα και μία σειρά από φωτογραφίες στα social media "καίνε" τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού εμφανίζεται να έχει δώσει το παρών χωρίς μάσκα σε εκδήλωση τένις για παιδιά στις 17 Δεκεμβρίου, όταν - σύμφωνα με έγγραφο που έχει καταθέσει στο δικαστήριο της Αυστραλίας - είχε διαγνωστεί με κορονοϊό μία ημέρα νωρίτερα.

Ο Τζόκοβιτς κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα σε εκδήλωση με παιδιά ενώ είχε κορονοϊό
TSB TENISKI SAVEZ BEOGRADA BELGRADE TENNIS ASSOCIATION / FACEBOOK

Την εποχή των social media κανείς - ή σχεδόν κανείς - δεν μπορεί να κρυφτεί. Και σίγουρα δεν μπορεί να κρυφτεί ο - ενεργός στα social media - Νόβακ Τζόκοβιτς, με ένα δημοσίευμα του eurosport.it να τον φέρνει σε δύσκολη θέση μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Σέρβος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου.

Με τον Τζόκοβιτς να χρησιμοποιεί το γεγονός ότι νόσησε σε συνδυασμό με ένα έγγραφο για τους ανεμβολίαστους του Tennis Australia ως βασικά επιχειρήματα για να δικαιολογήσει την είσοδό του στην Αυστραλία στην δίκη για την απέλασή του, το ιταλικό σάιτ έψαξε στα social media και ανακάλυψε κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Τζόκοβιτς βρέθηκε αρχικά σε εκδήλωση στο εθνικό ταχυδρομείο της Σερβίας στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ, το βράδυ της επόμενης ημέρα (17 Δεκεμβρίου) έδωσε το παρόν σε εκδήλωση τένις για παιδιά στο Βελιγράδι και μάλιστα χωρίς να φοράει μάσκα.

Με λίγα λόγια - και με βάση τα χαρτιά που έχουν παραδώσει οι δικηγόροι του στο δικαστήριο της Αυστραλίας - ο Σέρβος έδωσε το παρών σε εκδήλωση ενώ ήταν θετικός στον κορονοϊό και μάλιστα χωρίς να φοράει μάσκα. Σαφώς και δεν είναι δυνατόν να γίνει γνωστό αν γνώριζε τότε ότι ο Τζόκοβιτς ότι είχε νοσήσει, ωστόσο - όπως και να έχει - το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν κάνει καλό στην εικόνα του Σέρβου.

24MEDIA NETWORK