Ο Undertaker έκανε την κηδεία του!

Το "αντίο" του Undertaker από τα... εγκόσμια (του wrestling) αποτέλεσε το τέλος μιας ολόκληρης γενιάς!

IMAGE DISTRIBUTED FOR WWE - Undertaker gazes at the crowd after what could be his final WrestleMania match on Sunday, April 2, 2017, in Orlando, Fla. (Phelan M. Ebenhack/AP Images for WWE)
IMAGE DISTRIBUTED FOR WWE - Undertaker gazes at the crowd after what could be his final WrestleMania match on Sunday, April 2, 2017, in Orlando, Fla. (Phelan M. Ebenhack/AP Images for WWE) AP IMAGES FOR WWE

Έχασε για δεύτερη φορά στην καριέρα του και δεν άντεξε την... ατίμωση. Η ήττα από τον Ρόμαν Ρέινς στην 33η Wrestlemania θα περάσει στην ιστορία ως αυτή που αποκαθήλωσε ένα μύθο της σκηνοθετημένης πάλης, τον έστειλε στον... τάφο που ο ίδιος άνοιξε!

Η στιγμή ήταν ιερή και καθ' όλα συγκινητική. Κηδεία! Ο Undertaker "έθαψε" τον εαυτό του. Τη φιγούρα που επί 27 χρόνια, από το 1990, αποτελούσε τη βιτρίνα του WWE, που ένωνε το ένδοξο παρελθόν με το σήμερα.

Ο αγαπημένος ήρωας των φανς του είδους έβγαλε τα γάντια και το παλτό, ακούμπησε ευλαβικά το καπέλο στο ρινγκ και αποχώρησε από το μάταιο τούτο κόσμο του wrestling. Πέρασε στην αιωνιότητα!

Στα 52 του ο θηριώδης Μαρκ Γουίλιαμ Καλαγουέι βγαίνει από τα ρούχα του, το ρόλο που υπηρέτησε, και αφήνει ένδοξη κληρονομιά στους νεότερους.

Όπως και να 'χει θα ζει για πάντα στις καρδιές των φανατικών του θεάματος. Αυτών που έβαλαν τα κλάματα βλέποντας την αποχώρησή του.

Photo Credits: Phelan M. Ebenhack/AP Images for WWE

24MEDIA NETWORK