Ο βασιλιάς του κρίκετ ρίχνει 88 εκατ. followers στον βασιλιά του ΝΒΑ, Λεμπρόν

Το κρίκετ με το οποίο κανείς δεν ασχολείται στην Ευρώπη και την τεράστια αγορά των ΗΠΑ έχει παίκτες που "πατάνε" σε δημοφιλία και τον Τζέιμς.

Los Angeles Lakers forward LeBron James reacts after scoring against the Cleveland Cavaliers during the first half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 6, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Ο Λεμπρόν Τζέιμς (AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ)

Κρίκετ. Ουδείς ασχολείται. Τουλάχιστον στην Ευρώπη και στην Αμερική, αλλά στην Ασία γίνεται πανικός με το συγκεκριμένο σπορ. Για παράδειγμα όταν συγκρούονται Ινδία - Πακιστάν η τηλεθέαση ξεπερνά και αυτή του Super Bowl στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, υπάρχει κι ένα αθλητής με περισσότερους followers από βασιλιά Τζέιμς. Είναι ο Βιράτ Κοούλι, Ινδός 34 ετών, ο οποίος ακολουθείται από 226.000.000 ανθρώπους. Στο κρίκετ θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους "μπάτσμαν" όλων των εποχών.

Από την άλλη ο Λεμπρόν Τζέιμς ακολουθείται από 138.000.000 ακόλουθους. Μην σας φαίνεται περίεργο, διότι οι αγορές της Ασίας που αφορούν το κρίκετ ή το Μπόλιγουντ στο χώρο του θεάματος είναι τεράστιες.

Αυτός είναι ο Βιράτ Κοούλι

Διαβάστε περισσότερα

Ιαπωνία: Ο 55άρης Μιούρα παίρνει μεταγραφή στην Ευρώπη

Ο μάγος του Πογκμπά αποκαλύψε αν έκανε βουντού στον Εμπαπέ

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε στη δράση και έφαγε τέσσερα από την προτελευταία της Ισπανίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK