Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Kimmi Raikkonen: Δεν πίεσα από την αρχή, προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση τα ελαστικά μου. Όταν στέγνωσε η πίστα μπορούσα να πιέσω και να πιάσω τους υπόλοιπους. Είναι άσχημο για την ομάδα ότι συνέβη στους τελευταίους γύρους στον Montoya και το γεγονός πως δεν κάναμε το 1-2, όπως αξίζαμε.

Juan Pablo Montoya: Είναι πάντα πολύ άσχημο να αποχωρείς από τον αγώνα και κυρίως όταν συμβαίνει από παράγοντες εκτός της ομάδας σου. Ήταν ένα απογοητευτικό τελείωμα για μένα, ενώ όλα έδειχναν ότι θα είχα ένα εκπληκτικό σαββατοκύριακο.

Fernando Alonso: Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, καθώς οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό αυτοκίνητο και δεν χρειάστηκε να ρισκάρουμε, ειδικά σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος. Δεν ήθελα να κάνω κάποιο λάθος και η δεύτερη θέση είναι παραπάνω από ότι περίμενα.

Giancarlo Fisichella: Οι πρώτοι γύροι ήταν ιδανικοί για μένα. Έχασα κάποιες θέσεις στην εκκίνηση αλλά μετά το αυτοκίνητο πετούσε. Ήμουν πολύ πιο γρήγορος από τους υπόλοιπους, πίεσα το αυτοκίνητο αλλά έχασα τον έλεγχο και βρέθηκα εκτός. Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω πως συνέβη αυτό.

Jason Button: Δεν πίστευα στην αρχή του αγώνα πως θα πηγαίναμε τόσο καλά, καθώς είχαμε κάποια προβλήματα υποστροφής. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και είναι πολύ καλό ότι πλησιάσαμε τις ομάδες της κορυφής, τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος.

Takuma Sato: Έκανα μια πολύ καλή εκκίνηση, κερδίζοντας κάποιες θέσεις. Τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για εμάς, ως το ατύχημα μου με τον Μίκαελ. Τα φρένα μου και τα ελαστικά μου λόγω της βροχής και του αλητάρχη ήταν κρύα και δεν μπόρεσα να φρενάρω. Είμαι δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα.

Rubens Barrichello: Δυστυχώς δεν είχαμε πολύ ταχύτητα σήμερα και αυτό ήταν πρόβλημα στη σημερινή κούρσα. Οι επιλογές μας στα ελαστικά ήταν καλές και αυτό με βοήθησε πολύ. Σύμφωνα με όσα συνέβησαν απόψε νιώθω ότι οι τέσσερις πόντοι που κατέκτησα ήταν καλοί για την ομάδα.

Michael Schumacher: Όλα τα ατυχήματα είναι αχρείαστα αλλά αυτό μου μοιάζει πιο αχρείαστο από ποτέ. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την εξέλιξη, καθώς είναι χαζό να τελειώνει έτσι η κούρσα μου.

Tiago Monteiro: Ευχαριστήθηκα την κούρσα, ειδικά κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες, καθώς ευνοεί το αυτοκίνητο μας. Τα ελαστικά μας δούλεψαν πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Narain Karthikeyan: Έκανα μια πολύ καλή αρχή, αλλά η είσοδος του αλητάρχη μου χάλασε τα σχέδια, καθώς έπρεπε να μπω μαζί με τον Τιάγκο στα πιτ. Εκεί έχασα πολύτιμο χρόνο, αλλά δεν πειράζει. Είμαι χαρούμενος για τον Τιάγκο και την ομάδα συνολικά.

Jacques Villeneuve: Το αποτέλεσμα δικαίωσε πλήρως την στρατηγική μας, καθώς ξεκίνησα βαρύς από καύσιμα και δεν μπήκα για αλλαγή ελαστικών όταν μπήκε ο αλητάρχης. Όσο περνούσε η ώρα πηγαίναμε καλύτερα και είμαι πολύ χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα.

Felipe Massa: Τι μπορώ να πω; Μπορούσαμε να είμαστε στο πόντιουμ αλλά η επιλογή μας να αλλάξουμε ελαστικά μας στοίχισε. Εάν το πείραμα μας πετύχαινε θα ήμασταν ήρωες αλλά αντίθετα το αυτοκίνητο έγινε δύσκολο για μένα.

David Coulthard: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έσπασε κάποιος κινητήρας μας. Πρέπει να αποδεχτούμε πως η πίεση για τους κινητήρες είναι μεγάλη και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η βροχή εμπόδισε πολύ τις προσπάθειες όλων μας. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό για τον κόσμο αλλά για μας είναι πολύ επικίνδυνη κατάσταση.

Christian Klien: Η εκκίνηση μου ήταν πολύ καλή και κέρδισα τρεις θέσεις σε δυο γύρους. Η είσοδος του αλητάρχη επηρέασε τη στρατηγική μας και μου στοίχισε αρκετά. Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα, καθώς χωρίς λάθη θα είχαμε κερδίσει κάποιους βαθμούς.

Mark Webber: Ήταν μια δύσκολη κούρσα, η οποία επηρεάστηκε πολύ από τις αλλαγές των ελαστικών. Χάσαμε χρόνο με τον αλητάρχη, καθώς θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Ήταν μια καλή στρατηγική από την ομάδα, καθώς περάσαμε χωρίς προβλήματα δυο συνεχόμενους αγώνες με τον ίδιο κινητήρα.

Antonio Pizzonia: Ο αγώνας ήταν δύσκολος λόγω της βροχής και σε συνάρτηση με τον χρόνο που έχασα στα πιτ, με οδήγησαν στο να πιέσω το αυτοκίνητο. Στο τρακάρισμα με τον Μοντόγια νόμιζα ότι με είχε δει, λυπάμαι για εκείνον, γιατί δεν είμαι εδώ για να καταστρέφω την κούρσα κανενός.

Christijan Albers: Σήμερα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, αναλογικά με την στρατηγική που είχαμε. Ήταν μια δύσκολη κούρσα λόγω των ελαστικών. Το σημαντικότερο για μένα ήταν ότι τερμάτισα, καθώς είχα αρκετά προβλήματα.

Robert Doornbos: Ξεκινήσαμε με βρόχινα ελαστικά, αλλά δεν μας βγήκε η επιλογή. Όταν τα αλλάξαμε πήγαμε καλύτερα. Δεν ήταν το καλύτερο σαββατοκύριακο για εμάς αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε πιο καλά στη Βραζιλία.

Ralf Schumacher: Ήταν μια πολύ σκληρή κούρσα. Η είσοδος του αλητάρχη ήρθε στο καλύτερο σημείο για εμάς και με την ταχύτητα που είχαμε ανεβήκαμε ψηλά. Τότε πήραμε το ρίσκο να αλλάξουμε ελαστικά, κάτι που μας στοίχισε στη συνέχεια. Δυστυχώς τα πράγματα για την ομάδα δεν πήγαν καλά αλλά κοιτάμε τη συνέχεια».

Jarno Trulli: Σήμερα νιώθω πως μπορούσα να ανέβω στο πόντιουμ, καθώς το αυτοκίνητο ήταν γρήγορο. Η είσοδος του αλητάρχη μας ανάγκασε να αποφασίσουμε τι λάστιχα έπρεπε να βάλουμε, αλλά η επιλογή δεν ήταν η κατάλληλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK