Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Sebastien Loeb:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το αποτέλεσμα. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος. Καθ’όλη τη διάρκεια των τριών ημερών προσπαθούσαμε να ελέγξουμε τη θέση που βρισκόμαστε χωρίς να ριψοκινδυνεύουμε. Ηταν δύσκολο να βρούμε τις ισορροπίες. Ευτυχώς, όλα τελείωσαν. Είμαστε πρωταθλητές και το γεγονός ότι αυτό συνέβη για δεύτερη φορά είναι πραγματικά τεράστιο. Αφενός επιβεβαιώσαμε αυτό που δείξαμε την περυσινή σεζόν κι αφετέρου είναι μία ξεχωριστή στιγμή για την ομάδα, για την οποία τα πράγματα είναι δύσκολα τη φετινή σεζόν, αφού του χρόνου δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Γι’αυτό το λόγο είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτούς.

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία. Για να φτάσεις στην κατάκτηση του τίτλου χρειάζεται ένας συνδιασμός πολλών παραγόντων. Πρώτα απ’όλα χρειάζεται ένα ανταγωνιστικό και αξιόπιστο αυτοκίνητο με καλά ελαστικά. Πρέπει να έχεις απόλυτη αίσθηση του αυτοκινήτου και αυτός είναι ένας λόγος που βρίσκομαι στη Citroen. Πλέον, έχω μεγάλη εμπειρία. Μπορούμε να πούμε ότι όλα λειτούργησαν αρμονικά για εμάς. Το αυτοκίνητό μας ήταν πολύ καλό και σίγουρα έκανε τη διαφορά".

Jean -Pierre Nicolas (αγωνιστικός διευθυντής Peugeot)

"Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μartin Park . Πριν την έναρξη του αγώνα είχαμε πολλές αμφιβολίες για τη συμμετοχή μας. Το συναίσθημα παίζει μεγάλο ρόλο. Από τη στιγμή που άρχισε το ράλι βρήκαμε και πάλι την αυτοσυγκέντρωσή μας και παλέψαμε ως συνήθως. Ο Μάρκους έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα, έναν αγώνα που μόνο αυτός μπορεί να κάνει. Πάλεψε με τον Peter Solberg, όπως είχε κάνει και στη Σουηδία αλλά αυτή τη φορά δεν υπέπεσε σε λάθη. Αντιθέτως, υπέπεσε ο Σόλμπεργκ. Ο Γκρόνχολμ είναι ο νικητής Τα συναισθήματα μας είναι ξεχωριστά και όλοι κλάψαμε για την μνήμη του Martin Park".

News 24/7

24MEDIA NETWORK