Οι διοργανωτές χρησιμοποίησαν ως μεταφράστρια την Ασδεράκη για να επιβεβαιώσουν το coaching στον Τσιτσιπά

Ο υπεύθυνος διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στον Τσιτσιπά και στον Μεντβέντεφ ζήτησε από την Εύα Ασδεράκη να πλησιάσει το σημείο όπου καθόταν ο Απόστολος Τσιτσιπάς για να επιβεβαιώσει εάν υπάρχει coaching.

Οι διοργανωτές χρησιμοποίησαν ως μεταφράστρια την Ασδεράκη για να επιβεβαιώσουν το coaching στον Τσιτσιπά
TWITTER

Το παρασκήνιο για την παρατήρηση που δέχτηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για coaching κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Μεντβέντεφ έφερε στο φως της δημοσιότητας το Eurosport.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν ο υπεύθυνος διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στον Τσιτσιπά και στον Μεντβέντεφ ζήτησε από την Εύα Ασδεράκη να πλησιάσει το σημείο όπου καθόταν ο Απόστολος Τσιτσιπάς για να επιβεβαιώσει εάν υπάρχει coaching.

Η διεθνής διαιτητής επιβεβαίωσε ότι υπήρχε επικοινωνία ανάμεσα στον Έλληνα τενίστα και τον πατέρα του και έτσι ο διαιτητής έκανε την παρατήρηση στο Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Όλα αυτά έγιναν μετά το ξέσπασμα του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον διαιτητή για συνεχές coaching από τον Απόστολο Τσιτσιπά στον Στέφανο.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο Ματς Βιλάντερ, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφραστεί αρνητικά προς το γεγονός ότι ο Απόστολος Τσιτσιπάς μιλά κατά τη διάρκεια των αγώνων στον γιο του, έθεσε το θέμα υπό διαφορετική οπτική.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως "Θεωρώ τρομερά δύσκολο ο Μεντβέντεφ να άκουσε τον Απόστολο Τσιτσιπά να δίνει οδηγίες. Εδώ αμφιβάλλω εάν τον άκουγε ο Στέφανος, αφού ο πατέρας του φορούσε μάσκα και υπήρχε φασαρία στο γήπεδο. Πάντως είναι ένα θέμα που πρέπει να δούμε γενικότερα για το τι είναι coaching και τι όχι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK