Οι πρώτες αντιδράσεις για την κλήρωση

Οι πρώτες αντιδράσεις για την κλήρωση
Το πρώτο τους σχόλιο μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος έκαναν οι προπονητές του Ολυμπιακού, του Εθνικού, του Πανιωνίου, της Βουλιαγμένης, της Πάτρας και του Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι αναφέρθηκαν και στους στόχους που έχουν για τη νέα σεζόν.

Βαγγέλης Πάτερος (Προπονητής Ολυμπιακού): « Ήδη έχουμε πολλές αλλαγές στο πρωτάθλημα και περιλαμβάνονται αρκετές Τετάρτες ως ημέρες διεξαγωγής των αγωνιστικών. Για τις τρεις ομάδες που πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό και τον Πανιώνιο, πιστεύω ότι το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα βαρύ και δύσκολο. Το παιχνίδι γίνεται πιο γρήγορο, όμως στα πλέι οφ κρίνεται ο προπονητής. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για ακόμα μία φορά, για να μπορέσουμε να επιτύχουμε το στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη»

Γιάννης Γιαννουρής (Προπονητής Πανιωνίου): « Στόχος του Πανιωνίου είναι να διατηρηθεί μέσα στις κορυφαίες ομάδες και παράλληλα να αναδείξει νέους παίκτες, έτσι ώστε να είναι ένα σωματείο που θα έχει διάρκεια και να μην είναι ένας κομήτης στο χώρο. Εύχομαι να είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και, όπως δείχνει και η κινητικότητα που υπάρχει σε όλα τα σωματεία, θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο από το αντίστοιχο περσινό. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορέσει να βοηθήσει και την Εθνική ομάδα, έτσι ώστε στο τέλος της Ολυμπιακής τετραετίας να μπορέσει να έχει συνέχεια στις επιτυχίες που έχει μέχρι τώρα»

Μάκης Βολτυράκης (προπονητής Εθνικού): « Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό, δυνατό και αμφίρροπο πρωτάθλημα, όπου στο τέλος αυτός που θα το κατακτήσει να είναι και ο καλύτερος. Ως Εθνικός, στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα να προχωρήσουμε αρκετά στην Ευρώπη, υλοποιώντας έναν από τους στόχους μας, ο οποίος είναι η είσοδος μας στο φάιναλ-4 της Euroleague»

Δημήτρης Μαυρωτάς (προπονητής Βουλιαγμένης): « Το πρωτάθλημα πιστεύω ότι φέτος θα είναι αρκετά ενδιαφέρον, με τις τρεις ομάδες, Ολυμπιακό, Εθνικό και Πανιώνιο, να έχουν ίσες πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου. Οι υπόλοιπες ομάδες πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικές και δεν θα απέχουμε μεταξύ μας σε δυναμικότητα. Στόχος της Βουλιαγμένης είναι να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ και από εκεί και έπειτα να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε»

Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Προπονητής Ν.Ο. Πατρών): « Κάναμε μία ανανέωση φέτος στην ομάδα σε ποσοστό 80%, με γηγενείς παίκτες και με άλλες δύο μεταγραφές, και περιμένουμε οπωσδήποτε να αυξήσουμε την ταχύτητα μας και να παίξουμε πιο θεαματικό πόλο, κάτι το οποίο επιβάλλεται βάσει και των νέων κανονισμών. Η κλήρωση ήταν ευνοϊκή για την ομάδα μας, αφού, με εξαίρεση τις τρεις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, όλες τις υπόλοιπες τις έχουμε μέσα στην έδρα μας. Αυτό που επιδιώκουμε είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και από νωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει την επίτευξη των στόχων μας»

Θοδωρής Βλάχος (Προπονητής Παλαιού Φαλήρου): « Ελπίζω ότι και φέτος θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τόσο για τις ομάδες που πρωταγωνιστούν και θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο, όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες θέλουν να κάνουν μία καλύτερη πορεία. Η ομάδα μου θεωρώ ότι θα είναι από αυτές που θα παλέψουν για το κάτι καλύτερο. Δουλεύουμε αρκετά και πιστεύω ότι, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Το πρωτάθλημα θα είναι ένα ερωτηματικό για όλες τις ομάδες, λόγω των αλλαγών στους κανονισμούς. Οι ομάδες που θα έχουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στη διάθεση τους θα είναι και αυτές που θα έχουν το πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων»

News 24/7

24MEDIA NETWORK