Oι βίδες στην πλάτη του Χαλκ Χόγκαν προκαλούν τρόμο στο WWE

Μια σοβαρή εγχείριση που μπορεί και να γίνει ο πρόλογος της μεγάλης επιστροφής του Χαλκ Χογκαν.

Ο Χαλκ Χόγκαν (κανονικό όνομα Τέρι Μπολέα) στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της μήνυσης που έκανε στην 'Gawker Media' για τη διαρροή sex video, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016
Ο Χαλκ Χόγκαν (κανονικό όνομα Τέρι Μπολέα) στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της μήνυσης που έκανε στην 'Gawker Media' για τη διαρροή sex video, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 AP PHOTO/STEVE NESIUS

Ο Χαλκ Χόγκαν προκάλεσε αλυσιδωτές αναταράξεις γνήσιου σοκ στο κοινό του, όταν ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία όπου φαίνονται μια χούφτα από βίδες και παξιμάδια, δίπλα σε κάτι που -θέλουμε να πιστεύουμε πως- έμοιαζε με μάφιν. Ο κόσμος αποθέωσε τον 66χρονο βετεράνο του wrestling με ατάκες δέους που εκθείαζαν τη 'μηχανική' κατασκευή του.

Ο Χόγκαν προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στο WWE ότι υπάρχει, ως ενεργός πρωταγωνιστής και όχι ως 'συνταξιούχος'. Τον περασμένο μήνα πραγματοποίησε μια γλυκιά επιστροφή στα ρινγκ, όχι ως wrestler αλλά ως αρχηγός tag team, κόντρα στην ομάδα του επίσης βετεράνου Ρικ Φλερ. Ακολούθως, υποβλήθηκε σε μια αρκετά σοβαρή εγχείριση στη σπονδυλική στήλη, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να επιστρέψει στο ρινγκ για το τελευταίο ματς της καριέρας του, πιθανότατα μέσα στο 2020.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το news.com.au, ο Χόγκαν ανέφερε πως θέλει μια ρεβάνς από τον Βινς Μακμάχον, ύστερα από την επική μάχη τους στο WrestleMania του 2003.

O βετεράνος πολυνίκης του WWE είπε: "Δεν θα μπορούσα να ζήσω με τον εαυτό μου, για το γεγονός ότι η τελευταία φορά που πάλεψα ήταν στο TNA (Total NonStop Action - 2013). Γι' αυτό και μίλησα με τον Βινς και αποφασίσαμε πως μετά την εγχείριση στην πλάτη μου, θα γυμναστώ όσο καλύτερα μπορώ και θα εμφανιστώ ξανά στο ρινγκ για ένα τελευταίο ματς, πριν από την οριστική απόσυρση μου. Εκτιμώ πάρα πολύ τον Βινς, είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας 'κακού' wrestler, ένας τύπος που ό,τι και να κάνει πάνω στο ρινγκ, θα σου προκαλέσει πόνο. Γι' αυτό στα μάτια μου είναι σπουδαίος". Ο Χόγκαν εκτιμάται ότι θα κάνει μια απόπειρα να επιστρέψει στο ρινγκ τον Απρίλιο του 2020, με αφορμή το τουρνουά WrestleMania 36.

News 24/7

24MEDIA NETWORK