Όλα για την πρόκριση στην Άρτα

Όλα για την πρόκριση στην Άρτα

Αποφασισμένη να κάνει την ανατροπή και να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση για την δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών είναι η Αναγέννηση Άρτας, η οποία το Σάββατο (10/09, 19:00) κοντράρεται με την Σλόβαν Ντούσλο Σάλα. Η ήττα με 27-33 στη Σλοβακία δεν φαίνεται να πτοεί την νταμπλούχο Ελλάδος.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Μιχαΐλ Αξένοφ: « Η νίκη είναι μονόδρομος και θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την κατάκτηση του εισιτηρίου για την β’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί η ομάδα πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Κνιάζ Μίλος από την Σερβία ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια της Λιλιάνα Κνέζεβιτς: « Θα παίξουμε καλύτερα απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε. Είμαι κατ’ ενθουσιασμένη από την ‘ζεστασιά’ που βρήκα στην Αναγέννηση Άρτας από τις συμπαίκτριες και τη διοίκηση και θα παίξουν για να προσφέρει με τη δική μου τη δική μου ανταπόδοση σ’ αυτό το κλίμα και να πω με τον τρόπο μου ένα ‘ευχαριστώ’. Παράλληλα θέλω να αφιερώσω το καλύτερο γκολ στην αντιπρόεδρο του συλλόγου Ελένη Κοσυβάκη ».

Από την πλευρά της, η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ελένη Κοσυβάκη επεσήμανε: « Πιστεύω ότι με την αρωγή και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας η πρόκριση θα είναι δική μας. Ο Μιχαΐλ Αξένοφ έχει δουλέψει στη φυσική κατάσταση. Στηριζόμαστε σε όλες τις παίκτριες αλλά και στο νέο μεγάλο απόκτημά μας την Κνέζεβιτς ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK