Όλο και ανεβαίνει ο Πανελλήνιος

Στη διεκδίκηση του πρωταγωνιστικού ρόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ανδρών έχει μπει για τα καλά ο Πανελλήνιος, ο οποίος την Κυριακή (20/11) βγήκε νικητής και από το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι που έδωσε, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Όλο και ανεβαίνει ο Πανελλήνιος

Στη διεκδίκηση του πρωταγωνιστικού ρόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ανδρών έχει μπει για τα καλά ο Πανελλήνιος, ο οποίος την Κυριακή (20/11) βγήκε νικητής και από το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι που έδωσε (το ενδιάμεσο ματς με τον Διομήδη Άργους αναβλήθηκε), αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Μετά τον Δούκα ήταν η σειρά του Φίλιππου Βέροιας να γνωρίσει από πρώτο χέρι τις άγριες διαθέσεις των Ολυμπιονικών, οι οποίοι επικράτησαν στο κλειστό της Κυψέλης με 27-26.

Εν τω μεταξύ χωρίς την μεγάλη έκπληξη κύλησε το Σάββατο (19/11) το πρώτο μέρος της εν λόγω στροφής. Μάλιστα ο Δούκας και ο Αθηναϊκός είχαν την ευκαιρία να…ξεσπάσουν και να πετύχουν ευρείες νίκες, κάτι που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, καθώς οι αντίπαλοι τους ήταν χαμηλής δυναμικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων επιβλήθηκε στο Δαΐς του Κορωπίου με 30-23 (ημ. 17-9). Έτσι διατηρήθηκε στην πρώτη θέση, νιώθοντας «καυτή» την ανάσα των «λόρδων», οι οποίοι επικράτησαν στο κλειστό του Βύρωνα της ΧΑΝΘ με 34-11 (ημ. 17-7). Οι νεοφώτιστοι δεν μπόρεσαν ούτε στιγμή να κοντράρουν την ομάδα του Γιώργου Κρανάκη, με επακόλουθο να διασυρθούν.

Αντίθετα, το Κιλκίς δεινοπάθησε στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά τελικά πήρε το δίποντο με 27-26 (ημ. 13-13) επί του Ιωνικού. Χάρη στο θετικό αυτό αποτέλεσμα το συγκρότημα του Νίκου Γεωργιάδη παρέμεινε σε τροχιά κορυφής, με τον Ιωνικό, στον αντίποδα, να μην «ξεκολλάει» από την τελευταία θέση.

Μετά από περίπου ένα μήνα ανεπιτυχών προσπαθειών, η ΑΕΚ κατάφερε στην Καλαμαριά να κάνει το διπλό με 23-22 (ημ. 11-11) επί του τοπικού Απόλλωνα. Ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν πίσω στο σκορ, έφυγε τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας από το Άργος μετά το 27-27 (ημ. 11-14) με τον τοπικό Διομήδη.

Μοιρασιά βαθμών είχαμε και στη Θεσσαλονίκη με τον ΒΑΟ και τα Βριλήσσια να ολοκληρώνουν το ματς με 25-25 (10-13). Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, ενώ στο φύλλο αγώνα οι ρέφερι έγραψαν ότι ο Βουγιάνοβιτς της αθηναϊκής ομάδας και ο προπονητής της, Θοδωρής Γκίνης τους έβρισαν. Εκτός του Σέρβου κρατήθηκε και το δελτίο του Λιάλιου γιατί κλώτσησε την μπάλα στο τέλος του ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK