Όλοι οι celebrities στο GP Μονακό (PHOTOS)

Ο Πάνος Σεϊτανίδης θυμάται προσωπικότητες κάθε χώρου που έχουν παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Κυανής Ακτής. Λεονάρντο ντι Κάπριο, Κάμερον Ντίαζ και Τζένιφερ Λόπερ είναι μερικοί από τους celebrities που ταξίδεψαν στο Πριγκιπάτο.

Όλοι οι celebrities στο GP Μονακό (PHOTOS)

Το Grand Prix του Μόντε Κάρλο αποτελεί από μόνο του ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός! Δεδομένου όμως διεξάγεται λίγο-πολύ παρόμοιες ημερομηνίες με το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στις γειτονικές Κάννες, καταλαβαίνεται πως προσελκύει τους celebrities όπως το μέλι τις μέλισσες.

Κι επειδή η μαγεία της Formula 1 είναι άκρως εθιστική, συνήθως όποιος παρακολουθήσει μία φορά αγώνα στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου, επιστρέφει τις επόμενες χρονιές στον "τόπο του εγκλήματος".

Αναμένοντας τη μακροσκελή λίστα celebrities που θα εμφανιστούν στο pit lane και τα paddock αυτό το Σαββατοκύριακο, μαζέψαμε εικόνες από τους διάσημους του κινηματογράφου, της μουσικής και του αθλητισμού, που τίμησαν με την παρουσία τους το Grand Prix του Μονακό τα προηγούμενα χρόνια.

Καρέ - καρέ

Με στιλ… ποδοσφαιρικό! Mezut Ozil, Sami Khedira, Mario Gomez στα γκαράζ της Red Bull!

Άλλος ένας εκπρόσωπος της στρογγυλής θεάς, ο Andre Villas-Boas, πέρυσι στο Μονακό

Ο ηθοποιός Jude Law βρέθηκε στο Μονακό το 2009. Εμφανίστηκε λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση και με τη live μετάδοση (τότε του ANT1) να έχει ήδη ξεκινήσει, γλίτωσε από τον ενοχλητικό συντάκτη του άρθρου που θα διεκδικούσε μία φωτογραφία μαζί του.

Cameron Diaz και γύρω της το χάος!

Με τον ήλιο πλέον να έχει πέσει και στο πλευρό της τον ηθοποιό Leonardo di Caprio και τον Πρίγκιπα Αλβέρτο.

Όπου γάμος και χαρά, η Paris Hilton πρώτη!

Λάτρης της ταχύτητας και ερασιτέχνης οδηγός αγώνων, ο Mr Bean… Rowan Atkinson.

Τη μάθαμε ως τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, την έχουμε συνηθίσει ως αγαπημένη (με μερικά διαλείμματα) του Lewis Hamilton. O λόγος φυσικά για τη Nicole Scherzinger…

…που ενίοτε φέρνει και τους φίλους της, όπως τον Will Smith!

Τρελό παρεάκι, ο "ιππότης της ασφάλτου" και προστάτης των παραλιών της Καλιφόρνια, David Hasselhoff, με τον ράπερ Xzibit.

O βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ron Howard, που πρόσφατα δημιούργησε την εκπληκτική ταινία "Rush" που πραγματεύεται τη μάχη του Niki Lauda με τον James Hunt στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 1976.

Σκηνοθετών συνέχεια, με τον κύριο "Star Wars", George Lucas. Εδώ με τον γνωστό ηθοποιό Cuba Gooding Jr και τον Mark Webber.

Η Jennifer Lopez δεν χρειάζεται συστάσεις…

…δίπλα της ο πρώην πια σύζυγός της, Marc Anthony, που… "της το δείχνει το τιμόνι"!

Άλλη μία εκπρόσωπος της μουσικής σκηνής, αυτή τη φορά Βρετανίδα. Η Geri Halliwell από τις Spice Girls, έκλεψε την παράσταση στο GP Μονακό του 2011. Έκλεψε όμως και την καρδιά του διευθυντή της Red Bull Racing, Christian Horner, που είναι πλέον ο επίσημος αγαπημένος της!

Χωρίς διάθεση για φλερτ, μάλλον ούτε και για γκάζια, η προερχόμενη από το Κεντάκι και πρόσφατα βραβευμένη με Όσκαρ, Jennifer Lawrence.

O Jason Statham στα γκαράζ της Red Bull πριν από τρία χρόνια. Ας τολμήσει κανείς να του αντιμιλήσει…

Η κόρη του μεγάλου αφεντικού της F1, Bernie Ecclestone, Tamara. Μας έχει συνηθίσει σε πιο ανάλαφρες αμφιέσεις, την προτιμούμε με αυτές!

Ότι και να φορές, παραμένει πανέμορφη. Αναφερόμαστε φυσικά στην αγαπημένη του Jenson Button, παγκοσμίου φήμης μοντέλο, Jessica Michibata!

O καταξιωμένος σταρ του Hollywood, Michael Douglas, με τον βετεράνο οδηγό της F1 Gerhard Berger

O Michael Fassbender είναι από τα βαριά χαρτιά της νέας εποχής της έβδομης τέχνης και έχει γίνει φανατικός της F1, όπως και ο Liam Cunningham (Game of Thrones) που του κάνει παρέα στον αγώνα του 2012!

Επίσης εθισμένος πια με την F1, αφού μετά από εκείνη την εμπειρία του 2010, έχει βρεθεί αρκετές φορές στα paddock. Ο λόγος για τον "Λεωνίδα των 300ων" Gerard Butler. Δεξιά του ο επικεφαλής της RBR, Christian Horner και δεξιά του ο Johnny Borrell από το συγκρότημα των Razorlight.

Διαβάστε ακόμη:

Γκολ... για καλό σκοπό!

Το Bollywood στο Μονακό! (PHOTOS)

Οι "ομορφιές" του Μονακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK