Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Eurovolley

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Eurovolley

Οι τέσσερις ομάδες που θα δώσουν το παρών στη Ρώμη, στο Final-4 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Ανδρών, ήταν ήδη γνωστές από την Τετάρτη (07/09) αλλά την Πέμπτη οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών. Από τον όμιλο του Βελιγραδίου, στον οποίο συμμετείχε και η Ελλάδα, τα δύο πρώτα εισιτήρια είχαν πάρει Σερβία/Μαυροβούνιο και Ισπανία και περίμεναν να μάθουν τους αντιπάλους τους που θα προέκυπταν από τον όμιλο της Ρώμης.

Final-4 Eurovolley

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Ρωσία - Ισπανία
Σερβία/Μαυροβούνιο - Ιταλία

Ιταλία και Ρωσία είχαν εξασφαλίσει τις δύο πρώτες θέσεις κι απέμενε να μάθουμε ποια από τις δύο θα έπαιρνε την πρώτη θέση στο μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής. Οι Ρώσοι παρουσιάστηκαν πιο δυνατοί και παρά το γεγονός ότι έχασαν το πρώτο σετ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να κάνουν το πέντε στα πέντε στο όμιλο. Ετσι, η Ρωσία θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την Ισπανία, στέλνοντας του οικοδεσπότες του F-4 Ιταλούς, στα "νύχια" των Σέρβων.

Τη συμμετοχή της στο επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εξασφάλισε η Πολωνία χάρη στη νίκη με 3-0 σετ επί της Πορτογαλίας, ενώ το έβδομο εισιτήριο εξασφάλισε η Γαλλία, ως η καλύτερη τέταρτη των δύο ομίλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK