Όπεν Μπαλί: Έχασαν αλλά ελπίζουν Κουτρουμανίδου/Τσιαρτσιάνη

Όπεν Μπαλί: Έχασαν αλλά ελπίζουν Κουτρουμανίδου/Τσιαρτσιάνη

Την πρώτη τους ήττα στο Όπεν του Μπαλί υπέστησαν την Παρασκευή (16/09) οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες πάντωςθα έχουν μία ακόμα ευκαιρία για να μπουν στην τετράδα του τουρνουά, που εντάσσεται στο Παγκόσμιο Σιρκουί.

Το ελληνικό δίδυμο (Νο4 στο ταμπλό) ξεκίνησε την ημέρα με μια άνετη νίκη επί των Ολλανδέζων Κέιζερ/Λίνστρα (Νο12) με 2-0 σετ (25-11, 25-14) και πέρασε στον τέταρτο γύρο. Εκεί όμως βρήκε απέναντι του τις Βραζιλιάνες Ριμπέιρο/Αντούνες (Νο1), οι οποίες στο τουρνουά της Αθήνας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Το εμπόδιο τους αποδείχτηκε αξεπέραστο για τις πρωταθλήτριες Ελλάδος, οι οποίες πάλεψαν αλλά δεν γλίτωσαν την ήττα με 1-2 (25-18, 14-25, 10-15).

Έτσι έπεσαν στο ταμπλό των ηττημένων και το Σάββατο (17/09) θα αναμετρηθούν με τις νικήτριες της αναμέτρησης Μέισον/Κέισι (ΗΠΑ)-Κουν/Σβερ (Ελβετία). Αν επικρατήσουν τότε θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το δεύτερο μετάλλιο τους στο φετινό Παγκόσμιο Σιρκουί κόντρα στις Βραζιλιάνες Αντριάνα Μπεχάρ/Σέλντα (Βραζιλία). Σε διαφορετική περίπτωση θα καταλάβουν την 5η θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK