Ούτε οι πρωταθλητές του NFL θέλουν να επισκεφτούν τον Τραμπ

Οι Φιλαδέλφεια Ιγκλς δεν έχουν καμία διάθεση να βρεθούν στον Λευκό Οίκο και να συναντήσουν από κοντά τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως ακριβώς είχαν κάνει και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

President Donald Trump gestures as he walks to board Air Force One to travel to Huntsville, Ala., for a campaign rally for Senate candidate Luther Strange, Friday, Sept. 22, 2017, in Morristown, N.J. (AP Photo/Evan Vucci)
President Donald Trump gestures as he walks to board Air Force One to travel to Huntsville, Ala., for a campaign rally for Senate candidate Luther Strange, Friday, Sept. 22, 2017, in Morristown, N.J. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Οι νέοι πρωταθλητές του NFL, Φιλαδέλφεια Ινγκλς, οι οποίοι επικράτησαν των Νιου Ίγκλαντ Πάτριοτς στον τελικό του Super Bowl δεν έχουν καμία διάθεση να συναντήσουν από κοντά τον Πρόεδρο Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Το έκαναν μάλιστα σαφές δημοσίως μέσω των Μάλκομ Τζένκινς, Τόρεϊ Σμιθ και Κρις Λονγκ, οι οποίοι έκαναν αντίστοιχες δηλώσεις λίγο μετά την κατάκτηση του τροπαίου.

Εν τω μεταξύ, ο Τραμπ μετά τον τελικό, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους Ιγκλς για την απίστευτη νίκη τους κόντρα στο μεγάλο φαβορί. Βέβαια, δεν κατάφερε να τους... αλλάξει άποψη.

Τέτοια στάση κράτησαν πέρυσι και οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον Τραμπ στη συνέχεια να αποσύρει την πρόσκληση για τον Λευκό Οίκο. Ως είθισται οι πρωταθλητές πηγαίνουν να συναντήσουν από κοντά τον Πρόεδρο μετά από αυτή την επιτυχία.

Μένει να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και με τους Ιγκλς.

24MEDIA NETWORK