Παγκόσμιο Κύπελλο: Δύο ακόμη χάλκινα

Οι επιτυχίες για τα Ελληνικά χρώματα συνεχίστηκαν και το Σάββατο, τρίτη ημέρα του Alpha Private Bank Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιππασίας, που διεξάγεται από την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δύο ακόμη χάλκινα
Οι επιτυχίες για τα Ελληνικά χρώματα συνεχίζονται και το Σάββατο, τρίτη ημέρα του Alpha Private Bank Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιππασίας, που διεξάγεται από την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία και το Athens CDI στο 1ο αγώνισμα της σημερινής ημέρας «Grand Prix» με χορηγό την Κοινοπραξία ΕΤΕΘ – J&P- ΑΒΑΞ –ΤΕΡΝΑ- ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ πολύ καλή παρουσία είχε η Τζοάννα Γεωργοπούλου με την Dynastie, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με το πολύ καλό ποσοστό 65,290%. Την πρώτη θέση πήρε για μία ακόμη φορά η Ιταλίδα Anna Paprocka Campanella με τον Andretti H με ποσοστό 68,830%.

Στην Υπερπήδηση Εμποδίων στο 2ο αγώνισμα «Κύπελλο Φίλιππος» ύψους 1.40μ. με χορηγό την Κοινοπραξία ΕΤΕΘ – J&P- ΑΒΑΞ –ΤΕΡΝΑ- ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα, αυτή την φορά χάρη στη Δανάη Τσάτσου και τον Peter Head, που πήραν την 3η θέση με άπταιστη διαδρομή και πολύ καλό χρόνο 34,86 στην 2η φάση της διαδρομής.

Στο ίδιο αγώνισμα η Hannah Μυτιληναίου με τον Marlon ήταν στην 4η θέση με επίσης άπταιστη και χρόνο 38,36, ενώ το αγώνισμα κέρδισε και πάλι ο Γερμανός Sebastian Haas με τη Na Denn με άπταιστη και χρόνο 34,30. Στο 1ο αγώνισμα της σημερινής ημέρας για Νεόλεκτα άλογα ύψους 1.25 – 1.35μ. νικητής αναδείχθηκε ο Γερμανός Max Kuhner με τον Golden Coin 3 που έκανε τη γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή με χρόνο 54,75. Από Ελληνικής πλευράς καλύτερη ήταν η Νατάσα Φούκη με την Kannan S Gigi Z, που πήρε την 10η θέση με 4 βαθμούς ποινής και χρόνο 60,10.

News 24/7

24MEDIA NETWORK