Παγκόσμιο Νέων Ανδρών: Πρεμιέρα με ΗΠΑ

Την πρώτη της «μάχη» στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νέων ανδρών δίνει την Πέμπτη (06/10, 15:30) η Εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου της διοργάνωσης, που διεξάγεται στην Αργεντινή, αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ

Παγκόσμιο Νέων Ανδρών: Πρεμιέρα με ΗΠΑ

Την πρώτη της «μάχη» στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νέων ανδρών δίνει την Πέμπτη (06/10, 15:30) η Εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου της διοργάνωσης, που διεξάγεται στην Αργεντινή, αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ.

Ο Τάσος Δούμπας δήλωσε σχετικά: « Ουσιαστικά το παιχνίδι μας με την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν αποτελεί πρεμιέρα μονάχα για τον δικό μας όμιλο, αλλά για ολόκληρη τη διοργάνωση. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι, όχι μονάχα στο πόλο, αλλά σε όλα τα αθλήματα, οι αγώνες της πρεμιέρας είναι και αυτοί που κρύβουν εκπλήξεις. Δε θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και στόχος μας είναι μόνο η νίκη ».

Συνεχίζοντας, ο Ομοσπονδιακός προπονητής σημείωσε: « Μας αγχώνει κάπως το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μας έχουν χαρακτηρίσει ως φαβορί, αλλά δε θεωρώ ότι αυτό μπορεί να μας επηρεάσει. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη διαφορά ώρας με την Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών να το ξεπεράσουμε αυτό. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε. Αν στηριχτούμε στην εμπειρία των παικτών μας, αρκετοί από τους οποίους έχουν αγωνιστεί και με την Εθνική ανδρών, αλλά και στις ικανότητες των μονάδων μας, πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα να ξεκινήσουμε νικηφόρα στη διοργάνωση ».

Στη διάθεση του Τάσου Δούμπα βρίσκονται 13 παίκτες, που είναι οι εξής: Γιώργος Στακιάς, Βασίλης Λιοτσάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Δανιήλ Δικαίος, Ελισαίος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Φουντούλης, Γιάννης Φουντούλης, Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μίραλης, Νίκος Κωτσίδης, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Κωνσταντίνος Φλέγκας και Διονύσης Καρούντζος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK