Παίκτης συναντήθηκε με τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή

Πριν από ενάμισι χρόνο ο Ροκάρντο Λόκετ είδε τους συνδέσμους του κρανίου με τη σπονδυλική του στήλη, σχεδόν, να κόβονται. Ένα άγγιγμα από συμπαίκτη θα σήμαινε το τέλος της ζωής του. Τελικά με τη βοήθεια ενός γιατρού σώθηκε. Ενάμισι χρόνο μετά οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά σε κλίμα συγκίνησης (VIDEOS).

Παίκτης συναντήθηκε με τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Seattle Seahawks - Dallas Cowboys τον Νοέμβριο του 2015, ο Τζεφ Χιθ έπεσε άσχημα με τον ώμο πάνω στον Ροκάρντο Λόκετ. Αμέσως ο δεύτερος έπεσε ακίνητος στο έδαφος και το παιχνίδι σταμάτησε.

Συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές και διαιτητές πήγαν από πάνω του και ΕΥΤΥΧΩΣ κανείς δεν έκανε την κίνηση να τον αγγίξει ή έστω να τον τραβήξει ελαφρά. Αν το έκαναν, τότε η ζωή του Λόκετ θα έσβηνε.

Οι γιατροί που έσπευσαν στο σημείο κατάλαβαν το μέγεθος της ζημιάς και ζήτησαν αμέσως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ προσπάθησαν να τον τοποθετήσουν σε τέτοια στάση, έτσι ώστε το πρόβλημα να περιοριστεί.

Ενάμισι χρόνο αργότερα ο Λόκετ είναι ζωντανός, περπατάει, αλλά φυσικά ολοκλήρωσε την καριέρα του. Μιλώντας για το συμβάν σε ένα συνέδριο πυροσβεστών/γιατρών, ο Λόκετ συναντήθηκε με τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή και λύγισε.

Οι σκηνές είναι συγκλονιστικές.



News 24/7

24MEDIA NETWORK