Πάλεψε ο Χαλκιόπουλος

Πάλεψε ο Χαλκιόπουλος
Στη πίστα του Μπραντ Χατς συνεχίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το βρετανικό πρωτάθλημα Britsport. Ο διπλός αγώνας είχε πολύ έντονο συναγωνισμό και μεγάλες "μάχες", αφού στον τέταρτο γύρο του θεσμού είχαν δηλώσει συμμετοχή 34 οδηγοί, μεταξύ αυτών και ο Έλληνας, Αντρέας Χαλκιόπουλος.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, με τις ελεύθερες δοκιμές, ενώ οι επίσημες χρονομετρημένες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 25 Ιουνίου, όπου και διεξήχθη ο πρώτος αγώνας. Ο οδηγός από τη Ρόδο, τον οποίο στηρίζει η εταιρία πετρελαιοειδών Silk Oil, κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση της γενικής κατάταξης με το εντυπωσιακό πρωτότυπο Juno SS Jaguar V6. Από εκεί ξεκίνησε και τον Κυριακάτικο αγώνα, χάνοντας ωστόσο μια θέση, τερματίζοντας τελικά 6ος.

" Δυστυχώς τα προβλήματα νεότητας συνεχίστηκαν. Όπως είχα πει και πριν τον αγώνα, θα δοκιμάζαμε διάφορα στησίματα στο αυτοκίνητο. Τελικά αποδείχτηκε δεν κάναμε καλές επιλογές και έτσι δεν τα πήγαμε και τόσο καλά. Επιπλέον, είχα ένα τρακάρισμα στο δεύτερο αγώνα, με αποτέλεσμα να επισκεφτώ τα πιτς και να χάσω έτσι πολύτιμο χρόνο και θέσεις", τόνισε ο Αντρέας Χαλκιόπουλος με το τέλος του διημέρου.

Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος Britsport, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου στη πίστα του Σνέτερτον.





News 24/7

24MEDIA NETWORK