Παλεύει με την σκωληκοειδίτιδα ο Ναδάλ

Σκωληκοειδίτιδα είναι το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος - προς έκπληξη όλων - αποφάσισε να συμμετέχει κανονικά στο Masters της Σανγκάης παρά τις ενοχλήσεις.

Παλεύει με την σκωληκοειδίτιδα ο Ναδάλ

Ο Ισπανός τενίστας ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα το περασμένο Σάββατο (4/10) με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και η διάγνωση να κάνει λόγο για αρχικά στάδια σκωληκοειδίτιδας.

Ο αριστερόχειρας από την Μαγιόρκα απέρριψε την επιλογή της χειρουργικής επέμβασης, τονίζοντας την Τρίτη (7/10) ότι προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση με αντιβιοτικά. Μάλιστα εξέπληξε τους πάντες με την απόφασή του να συμμετέχει κανονικά στο Masters της Σαγκάης.

"Δεν θα κάνω εγχείρηση. Αυτά είναι τέλεια νέα για μένα σήμερα. Γι' αυτό είμαι εδώ και προπονούμαι για 45 λεπτά και προσπαθώ να παίξω αύριο. Αλλά προφανώς δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση".

Αυτό είναι το δεύτερο τουρνουά στο οποίο θα δώσει το "παρών" ο "Ράφα" μετά τη δίμηνη απουσία του εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη στον καρπό.

"Δεν περιμένω πολλά από αυτά τα τουρνουά. Περιμένω απλά να παίξω και να εξασκηθώ και να νιώσω ξανά λίγο τον ανταγωνισμό, να προσπαθήσω να βρω ρυθμό όσο το δυνατόν συντομότερα", δήλωσε ο 28χρονος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK