Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο φωτογραφικός φακός έδειξε ό,τι στέρησε το video

Αφού το τηλεοπτικό πλάνο δεν αποδείχθηκε επαρκές για τη διαλεύκανση της αλήθειας στον τελευταίο πόντο, από το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ας νικήσει μια αγκαλιά κι ένα φιλί.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έδωσαν μια μάχη μέχρι τέλους στον νοκ άουτ αγώνα του Κυπέλλου
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έδωσαν μια μάχη μέχρι τέλους στον νοκ άουτ αγώνα του Κυπέλλου EUROKINISSI SPORTS

Ο νοκ άουτ αγώνας του Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στον Άγιο Θωμά είχε την αίγλη παρελθόντων ετών. Φυσικά τον ροκ σταρ Νίκο Λιώλη στο μικρόφωνο της ΕΡΤ. Ταυτόχρονα βόλεϊ υψηλού επιπέδου, δύο κερδισμένα σετ με καθαρό σκορ για καθεμία μία από τις δύο αντιπάλους (16-25, 25-14, 11-25, 25-20) κι ένα τάι μπρέι που ισορρόπησε σ' ένα τεντωμένο σχοινί μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Οι 'ερυθρόλευκες' επιβλήθηκαν 15-13, παρά την κόντρα μπάλα που είχαν οι 'πράσινες' βγάζοντας την προηγούμενη άμυνα, και κατορθώνοντας ν' αποδράσουν με 3-2 αφενός απέκτησαν το δικαίωμα διατήρησης των κεκτημένων στο θεσμό αφετέρου απέκλεισαν έναν βασικό ανταγωνιστή. Βέβαια από την τελευταία κερδισμένη μπάλα ως τα οριστικά πανηγύρια μεσολάβησαν 1-2 λεπτά αγωνίας, από τη στιγμή που το διαγώνιο χτύπημα της Οικονομίδου προκάλεσε διχογνωμία και αντιρρήσεις.

Αρχικά ο επόπτης γραμμής και ο πρώτος Παπαδογούλας υπέδειξαν άουτ, δίνοντας υπόσταση στη νίκη του Ολυμπιακού. Πριν από την κήρυξη της λήξης ωστόσο, ο δεύτερος ρέφερι Κουτσούλας κλήθηκε να ελέγξει το τηλεοπτικό πλάνο ύστερα από το σχετικό αίτημα των γηπεδούχων. Ζητώντας διαρκώς από τον χειριστή να πηγαίνει μπρος-πίσω την εικόνα προσπάθησε να βγάλει συμπέρασμα. Δεν βρήκε παρόλα αυτά την οπτική που θα του επέτρεπε να σχηματίσει μια ασφαλή άποψη, με αποτέλεσμα να "παραμείνει η αρχική απόφαση των διαιτητών". Τουλάχιστον αυτό επικαλέστηκε η Ομοσπονδία αμέσως μετά.

Όπως ακούστηκε να μεταφέρει ο σπίκερ της δημόσιας τηλεόρασης, ορισμένοι ανεγκέφαλοι δεν αποδέχθηκαν την τελική έκβαση του αγώνα κι αντέδρασαν πετώντας αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα των πανηγυρισμών από τις παίκτριες του Ολυμπιακού για μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Κόντρα πάντως σ' αυτό το κλίμα της αμφισβήτησης, από τον σπουδαίο αγώνα είναι προτιμότερο να επικρατήσει το φωτογραφικό στιγμιότυπο της Κατερίνας Ζακχαίου του Ολυμπιακού και της Εβίτα Λεωνίδου του Παναθηναϊκού. Της πρώτης που παρηγορεί τη δεύτερη, αγκαλιάζοντας και φιλώντας την συμπονετικά.

Η εικόνα με τις δύο Κύπριες αθλήτριες, που έχουν πολλά να τους ενώνουν και τίποτα να τους χωρίζει πέρα από τα χρώματα στις φανέλες, ήταν το φινάλε που άρμοζε. Ισοπαλία συναισθημάτων.

Η Κατερίνα Ζακχαίου του Ολυμπιακού και η Εβίτα Λεωνίδου του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της μάχης στον Άγιο Θωμά
Η Κατερίνα Ζακχαίου του Ολυμπιακού και η Εβίτα Λεωνίδου του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της μάχης στον Άγιο Θωμά EUROKINISSI SPORTS
Η Κατερίνα Ζακχαίου του Ολυμπιακού παίρνει μια παρηγορητική αγκαλιά την Εβίτα Λεωνίδου του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της μάχης στον Άγιο Θωμά
Η Κατερίνα Ζακχαίου του Ολυμπιακού παίρνει μια παρηγορητική αγκαλιά την Εβίτα Λεωνίδου του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της μάχης στον Άγιο Θωμά EUROKINISSI SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK