Ανακοίνωση κατά της ΚΟΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός με την οποία καυτηριάζει την απόφαση της ΚΟΕ να διεξαχθεί ο αγώνας με την Γλυφάδα κεκλεισμένων των θυρών.

Ανακοίνωση κατά της ΚΟΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.: «Όλοι γνωρίζουμε πως στην Ελλάδα η πρώτη Απριλίου κάθε χρόνου χαρακτηρίζεται από κάθε είδους πλάκες και αστεία ανάμεσα σε φίλους ή μη.

Έτσι και εμείς λάβαμε στην αρχή, ως πρωταπριλιάτικο αστείο το φαξ της ΚΟΕ που επέλεξε να μας κοινοποιήσει την απόφαση του αθλητικού δικαστή, το πρωί της Τετάρτης (1/4/2015) και ταυτόχρονα να μας ειδοποιήσει για την τέλεση του κρίσιμου προημιτελικού αγώνα κυπέλλου με τον ΑΝΟΓ κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν θα σχολιάσουμε την ποινή 2 αγωνιστικών που μας επιβλήθηκε για τον αγώνα στο Παπαστράτειο με τον Εθνικό επειδή έγραψαν στις τουαλέτες του κολυμβητηρίου συνθήματα και φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του άλλου σωματείου του Πειραιά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Έχουμε υποχρέωση όμως έναντι των φιλάθλων της ομάδας με την μεγαλύτερη προσέλευση θεατών και για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, να ασχοληθούμε με την απαράδεκτη στάση της ΚΟΕ, η οποία αποφάσισε να γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας χωρίς φιλάθλους κατά παράβαση του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! ως αυτός άλλωστε έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, που ρητά αναφέρει: «οι αποφάσεις που αφορούν αποκλεισμό έδρας αθλητικού σωματείου εκτελούνται τη μεθεπόμενη, από την έκδοσή τους, αγωνιστική ημέρα κατά την οποία το σωματείο είναι γηπεδούχο».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η απόφαση του αθλητικού δικαστή εκδόθηκε και κοινοποιήθηκε το πρωί της πρώτης Απριλίου άρα η ποινή θα έπρεπε να ισχύσει από τον αγώνα της ομάδος μας με τον Νηρέα Λαμίας.

Επειδή αυτή η υπόθεση αποτελεί σκάνδαλο για την Ελληνική υδατοσφαίριση, ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως θα προβεί σε όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο και για να διασφαλίσει τα διαφυγόντα κέρδη από τα εισιτήρια που δεν κόπηκαν αλλά και της συνακόλουθης ηθικής βλάβης.

Επίσης, γινόμαστε ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα όλων αυτών που εγκαλούν τα κακώς κείμενα της Ομοσπονδίας , και προσφεύγουμε στην εξουσία της Πολιτείας ως αυτή εκφράζεται στη παρούσα στιγμή από τον υφυπουργό κ. Κοντονή, και τον καλούμε να διερευνήσει και αυτή την Ομοσπονδία , στην οποία τα πιθανά ευρήματα τους μπορεί να εκπλήξουν τη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που θεωρούν τη Ποδοσφαιρική αρχή ως τη πλέον διεφθαρμένη και ανεξέλεγκτη .

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο., ως ο μοναδικός σύλλογος , του οποίου οι αγώνες του τμήματος υδατοσφαίρισης παρακολουθούν κατά εκατοντάδες οι οπαδοί του, ανεξάρτητα από την όποια κατάσταση βρίσκεται ή από τους τίτλους που διεκδικεί, δεσμεύεται ότι δεν θα αφήσει το άθλημα να γίνει έρμαιο ανθρώπων που επιθυμούν να συνεχιστεί το άθλιο θέαμα της τέλεσης ενός λαοφιλούς αθλήματος μεταξύ μερικών δεκάδων φίλων και συγγενών παιχτών, αντίθετα θα επιδιώξει την ανάπτυξη του αθλήματος μέσω της προσέλευσης ισχυρών χορηγών, που μπορεί να προσφέρει μέσω της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας του και οι οποίοι συνειδητά απέχουν επί πολλά έτη πλέον».

24MEDIA NETWORK