Πηγαίνουν Ζυρίχη Λεμπέσης και Δουβαλίδης

Τη συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ζυρίχης εξασφάλισαν οι Κώστας Δουβαλίδης και Σπύρος Λεμπέσης στα 110μ. εμπόδια και στον ακοντισμό αντίστοιχα, μέσω της πολύ καλής εμφάνισής τους στο μίτινγκ της Μπελιντζόνα.

Πηγαίνουν Ζυρίχη Λεμπέσης και Δουβαλίδης

Μετά το νοθρό ξεκίνημα της Θεσσαλονίκης, ο Σπύρος Λεμπέσης... ζέστανε την μηχανή και έδειξε τις δυνατότητες του στο μίτινγκ της πόλης Μπελιντζόνα της Ελβετίας. Ο έβδομος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έστειλε το ακόντιο στα 80,64 μ., εξασφάλισε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα και έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Ο Λεμπέσης, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα, έκανε σταθερό αγώνα, καθώς ξεκίνησε με 77,37 μ., και συνέχισε διαδοχικά στα 79,02 μ., 80,64 μ., 76,77 μ., 78,48 μ., ενώ ήταν άκυρος στην τελευταία. Ο Λεμπέσης πλέον θα συνεχίσει τους αγώνες μέσα από τους οποίους θα βρει και πάλι του ρυθμό του και θα επιδιώξει να προσεγγίσει ακόμη και το ατομικό του ρεκόρ, 83,02 μέτρα.

Στο ίδιο μίτινγκ έκανε εξίσου καλή παρουσία και ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων τερμάτισε σε 13.44 (0,50) στον προκριματικό και σε 13.58 (-2,00) στον τελικό και εξασφάλισε το όριο για τη Ζυρίχη. Η επίδοδη του Δουβαλίδη έχει μεγαλύτερη αξία, δεδομένου του ότι τις προηγούμενες μέρες είχε ενοχλήσεις στο ισχίο και έδινε μάθημα στη σχολή του. Το 13.44, που πέτυχε ο Δουβαλίδης στον προκριματικό, δεν του άνοιξε απλώς το δρόμο για την βελτίωση του πανελληνίου ρεκόρ, το οποίο είναι 13.34, αλλά τον έφερε στην έκτη θέση της Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK