"Πάνοπλος" για τη νίκη στην Ολλανδία

"Πάνοπλος" για τη νίκη στην Ολλανδία

Από την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα το Ρότερνταμ αρχίζει την Τρίτη (18/10, 21:00 ΕΤ-3) η πορεία του Ηρακλή στο φετινό Champions League. Στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου οι, ανεβασμένοι ψυχολογικά μετά τη νίκη στο Ρέντη, Θεσσαλονικείς κοντράρονται με την Ορτέκ Νεσελάντε, με τον Αλέκο Λεώνη να έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεση του, καθώς την αποστολή ακολούθησε και ο Τομ Χοφ, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Για τους περσινούς φιναλίστ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το διπλό αποτελεί το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα, προκειμένου να πάρουν ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Λεώνη: « Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι παίκτες μου είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τους Ολλανδούς και αποφασισμένοι για να πάρουνε το διπλό. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο γιατί πρόκειται για μία αξιόμαχη ομάδα που έχει καλή άμυνα και μπλοκ. Το ευχάριστο είναι ότι Χοφ φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και έτσι θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Εξάλλου η ψυχολογία της ομάδας είναι σε πολύ καλό επίπεδο μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού και ελπίζουμε και στο παιχνίδι με την Ορτέκ Νεσελάντε να πάνε όλα καλά ».

Όσον αφορά στην ολλανδική ομάδα που έχει στην τεχνική ηγεσία τον κορυφαίο πασαδόρο όλων των εποχών και «χρυσό» Ολυμπιονίκη της Ατλάντα, Πίτερ Μπλανζέ, έχει ως πιο σημαντική επιτυχία στην Ευρώπη την παρουσία στον περσινό τελικό του Top Teams Cup, στον οποίο ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι Έλληνες φίλαθλοι πάντως την θυμούνται και από την περίοδο 2003-2004, όταν αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK