Παράδειγμα για τον Raikkonen ο… Valentino Rossi
O τελευταίος αγώνας της φετινής σεζόν στη Formula 1 δεν είχε την ίδια ένταση με τον αντίστοιχο περυσινό για τον Kimi Raikkonen. Ο Φινλανδός είχε χάσει εδώ και αρκετές εβδομάδες τις (μαθηματικές) ελπίδες του για υπεράσπιση των κεκτημένων αλλά βοήθησε τα μέγιστα τη Ferrari στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος κατασκευαστών.
Ο αγωνιστικός διευθυντής της “σκουντερία”, Stefano Domenicali πιστεύει πώς ο Raikkonen θα επιστρέψει δριμύτερος την επόμενη σεζόν.
“Αναμφίβολα η φετινή ήταν μία δύσκολη σεζόν γι’αυτόν. Αλλά είναι χαρούμενος διότι νικήσαμε όλοι μαζί ως ομάδα. Ανυπομονεί να αρχίσει ξανά διότι φέτος δεν είδαμε τον Raikkonen που έχουμε γνωρίσει. Οπως έχω ξαναπεί, πολύς κόσμος θεωρούσε “τελειωμένο” τον Valentino Rossi ενόψει αυτής της περιόδου και είδαμε ότι κατάφερε πολλά. Οπότε, περιμένω την ίδια λογική προσέγγισης από τον Kimi το 2009″.