Παραιτήθηκε ο Κόβασιτς από τον Πανναξιακό

Ο Ζόραν Κόβασιτς δεν θα συνεχίσει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού αφού για προσωπικούς λόγους αναγκάζεται να επιστρέψει στη Σερβία.

Παραιτήθηκε ο Κόβασιτς από τον Πανναξιακό

Η επιτυχημένη δουλειά του Ζόραν Κόβασιτς στον Πανναξιακό θα σταματήσει απότομα και σίγουρα άδοξα. Ο Σερβος προπονητής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα της Νάξου αφού ένα σοβαρό πρόβλημα δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.

Ο Κόβασιτς πρέπει να επιστρέψει εσπευσμένα στην πατρίδα του όπως ανακοίνωσε ο Πανναξιακός ο οποίος και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Zoran Kovacic, λόγω σοβαρού οικογενειακού του προβλήματος, που επιβάλει την παρουσία του στη Σερβία. Το σωματείο μας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κύριο Kovacic για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Το "αντίο" του Κόβασιτς

Από την πλευρά του ο Σέρβος προπονητής ευχαρίστησε τις αθλήτριες του και την ομάδα του Πανναξιακού μέσα από το Facebook.

"Από αυτή τη στιγμή δεν είμαι προπονητής του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και μου έδωσαν δύναμη να ξεπεράσω όλες τις δύσκολες στιγμές. Ήταν ευχαρίστηση μου να δουλέψω στον Πανναξιακό και να συνεργαστώ με τόσες παίκτριες.

Είμαι ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχα με τις αθλήτριες, με την ατμόσφαιρα που υπήρχε στην ομάδα και ελπίζω όλη αυτή η τεχνογνωσία που αποκτήσαμε να φανεί στο μέλλον", τόνισε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK