Παραλίγο… τυφλός ο Μάρεϊ
Φανατική ήταν η εκδήλωση αγάπης ενός θαυμαστή του Άντι Μάρεϊ, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει ένα αυτόγραφο του κατόχου του Γουίμπλεντον, κόντεψε να του... βγάλει το μάτι.
Το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε σε εστιατόριο του Λονδίνου προκειμένου να δειπνήσει με την κοπέλα του για να γιορτάσει την κατάκτηση του Γουίμπλεντον για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Μόλις το ζευγάρι τελείωσε το γεύμα του, κατά την έξοδό του από το εστιατόριο, ένας θαυμαστής του Βρετανού τενίστα στην προσπάθειά του να πάρει ένα αυτόγραφο δίνοντάς του το match programme ήταν… απρόσεκτος και βρήκε στο μάτι τον Βρετανό τενίστα, ο οποίος έβγαλε μια γκριμάτσα πόνου και έδειχνε να υποφέρει ακόμα και αρκετά λεπτά μετά την είσοδό του στο αμάξι.