Παρέμεινε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Άντριτς

Ο Λέο Άντριτς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού η νέα διοίκηση της ομάδας πλήρωσε τη Μλάντοστ για τα δικαιώματά του.

Παρέμεινε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Άντριτς

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού: "Σε απάντηση των δημοσιευμάτων που βγήκαν στην επιφάνεια τις προηγούμενες ώρες για το θέμα του Λέο Αντριτς, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι μετά από άμεσες ενέργειες της νέας διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός, το θέμα που εκκρεμούσε έχει διευθετηθεί.

Όπως από την πρώτη στιγμή, είχε ανακοινώσει το νέο διοικητικό σχήμα δια στόματος του προέδρου του, πρώτο μέλημα θα ήταν η επίλυση των ανοιχτών οικονομικών ζητημάτων απέναντι στους αθλητές. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονταν και η οφειλή οικονομικού ποσού προς την πρώην ομάδα του νεαρού Κροάτη διαγωνίου μας, προκειμένου να κατοχυρωθούν τα δικαιώματά του από το σύλλογό μας. Το θέμα αυτό άλλωστε, απασχόλησε το νέο ΔΣ από την πρώτη του συνεδρίαση.

Η εκκρεμότητα αυτή τακτοποιήθηκε οριστικά σήμερα το πρωί. Το οφειλόμενο ποσό κατατέθηκε στο λογαριασμό της Κροατικής Καστέλα Μλάντοστ , στάλθηκαν σε αυτήν και στον μάνατζερ του αθλητή τα γραμμάτια πληρωμής και πλέον τα δικαιώματα του Αντριτς ανήκουν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο αθλητής με το πλούσιο ταλέντο, που οι προπονητές του τον πίστεψαν και τον εμπιστεύτηκαν και ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στην περσινή πορεία του Εθνικού έως τα προημιτελικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του με την κυανόλευκη φανέλα μας και θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικά «όπλα» μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK