ΣΠΟΡ

Παρέμβαση της FIVB για την ποινή του Χριστοφιδέλη

Θέση στο θέμα του Κώστα Χριστοφιδέλη πήρε το Σάββατο (12/03) η FIVB, ζητώντας να του επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή από τον μονοετή αποκλεισμό, με τον οποίο είχε τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Παρέμβαση της FIVB για την ποινή του Χριστοφιδέλη
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία με επιστολή της προς την ΕΟΠΕ, επεσήμανε ότι η
επιβληθείσα ποινή είναι μικρότερη από την προβλεπόμενη βάσει του παγκόσμιου κώδικα αντιντόπινγκ και του ιατρικού κανονισμού της (διετής αποκλεισμός) και ζητάει από την ΕΟΠΕ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.



Η τελευταία, όπως ανακοίνωσε, θα ενημερώσει την FIVB ότι δεν μπορεί να προβεί σε καμία περαιτέρω ενέργεια, αφού το ΑΣΕΑΔ, το οποίο έχει αποφανθεί για την υπόθεση, είναι το δεύτερο και τελευταίο όργανο που μπορεί να αποφασίσει με βάση την ελληνική νομοθεσία (σ. σε πρώτο βαθμό δικάζει ο αθλητικός δικαστής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK