Πατέρας ζητά υπνωτιστή για να αλλάξει ομάδα στο γιο του, αρκεί να μείνει μεταξύ μας

Εξορκιστής, υπνωτιστής, άνθρωπος των πνευμάτων ζητείται από απελπισμένο πατέρα -οπαδό της Άρσεναλ για τον 'τοτεναμικό' γιο του. Η αμοιβή είναι μεγάλη, ο σκοπός ιερός, αρκεί να μην μάθει τίποτα η γυναίκα του.

Πατέρας ζητά υπνωτιστή για να αλλάξει ομάδα στο γιο του, αρκεί να μείνει μεταξύ μας

Όταν μέσα σε μια οικογένεια, πατέρας και γιος υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες, είναι λογικό να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Συγκεκριμένα, πάντα όταν μέσα σε μια οικογένεια δεν υπάρχει ομοψυχία ως προς την υποστήριξη συγκεκριμένης ομάδας, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και ενίοτε συγκρούσεις, αχρείαστες.

Το περιστατικό που σημειώθηκε πρόσφατα στον βρετανικό Τύπο, όταν πατέρας έβαλες αγγελία όπου ζητούσε από υπνωτιστή να επιχειρήσει να κατευθύνει το μυαλό του παιδιού του προς την υποστήριξη μιας άλλης ομάδας, μοιάζει σουρεαλιστικό, είδηση από το Κουλούρι, αλλά είναι απερίγραπτα αληθινό.

Ο πατέρας, οπαδός της Άρσεναλ, επιχείρησε να ανεβάσει μια αγγελία στο site Bark.com, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως όντας απογοητευμένος από το σπάσιμο της οικογενειακής παράδοσης καθολικής υποστήριξης της Άρσεναλ, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια ενός ειδικού, ενός υπνωτιστή που να πείσει τον εξάχρονο γιο του να μην υποστηρίζει την Τότεναμ.

Πατέρας ζητά υπνωτιστή για να αλλάξει ομάδα στο γιο του, αρκεί να μείνει μεταξύ μας

"Έχω ένα παράξενο πρόβλημα. Αφού ο Χάρι Κειν κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο γιος μου ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τα 'Σπιρούνια', να τους υποστηρίζει ολοένα και πιο φανατικά", έγραψε.

"Είδα κάποια στιγμή το video ενός υπνωτιστή, ο οποίος μέσα σε μια παμπ κατάφερε να πείσει δυο φαν της Άρσεναλ και της Τότεναμ, να υποστηρίξουν ο ένας την ομάδα του άλλου. Αυτό θέλω να κάνω στο γιο μου".

Επίσης ο ανώνυμος πατέρας, ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να δώσει στον υπνωτιστή μια αμοιβή που ανέρχεται στις 3.000 λίρες και πώς όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει στα κρυφά, να μην μαθευτεί από τη γυναίκα του.

Βέβαια, το περιστατικό του υπνωτισμού που ανέφερε ο πατέρας περί υπνωτισμού, επρόκειτο για ένα κοινωνικό πείραμα από το site Green Flag, όπου ένας αυτοαποκαλούμενος 'υπνωτιστής εμφανίστηκε σε παμπ με αφορμή έναν αγώνα Άρσεναλ-Τότεναμ. Στην αρχή του αγώνα εντόπισε φιλάθλους της Άρσεναλ, όπου μέσω μιας διαδικασίας αυθυποβολής, τους είχε πείσει να αλλαξοπιστήσουν ως το ημίχρονο του αγώνα.

"Ξέρω πως αυτό είναι παράξενο που ζητάω, αλλά θα ήθελα να απολαύσω κάθε στιγμή του ποδοσφαίρου, έχοντας το γιο μου στη σωστή πλευρά. Θα ήθελα να πηγαίνουμε σε αγώνες και να μοιραζόμαστε αναμνήσεις μαζί", έγραψε επίσης ο πατέρας, σε μια χρονική συγκυρία λίγο δύσκολη για να επιτευχθεί αυτό που επιθυμεί, καθώς πρόσφατα η Τότεναμ έχασε με 2-1 από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Υπνωτιστής μέχρι στιγμή δεν έχει βρεθεί και το δράμα συνεχίζεται.

Συμπάσχουμε...

(κεντρική φωτογραφία: AP/Kirsty Wigglesworth)

News 24/7

24MEDIA NETWORK