Πέμπτος ο Παπαθανασίου στο Ευρωπαϊκό

Την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Star, το οποίο διεξήχθη στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας κατέλαβε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου.

Πέμπτος ο Παπαθανασίου στο Ευρωπαϊκό

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού με πλήρωμα τον Αντώνη Τσότρα πέτυχε τον πρώτο στόχο του που ήταν η είσοδος στην εξάδα στον 2ο διεθνή αγώνα του μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και εάν λόγω καιρικών συνθηκών δεν αναβάλλονταν οι δυο τελευταίες ιστιοδρομίες τότε θα μπορούσε να πετύχει και τον δεύτερο στόχο που ήταν το μετάλλιο.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συμμετείχαν 34 σκάφη από 11 χώρες και διεξήχθησαν 4 κούρσες. Με την επιστροφή του στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αιμίλιος Παπαθανασίου τόνισε: "Είναι μόλις ο δεύτερος διεθνής αγώνας μου μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και θεωρώ πως πήγα καλά. Θα μπορούσα να πάρω και μετάλλιο αλλά δεν μπόρεσαν να "πετάξω" την κακή μου ιστιοδρομία λόγω καιρικών συνθηκών.

Είμαι σε καλό δρόμο. Για μένα το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα είναι μια καλή αρχή και δείχνει πως υπάρχει διάρκεια. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει στο τέλος Ιουνίου στην Λάγκο Ντι Γκάρντα της Ιταλίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK