Πεντάχρονος έστειλε το... μετάλλιό του σε ηττημένο μποξέρ στο Ρίο

Το γράμμα ενός 5χρονου προς τον Ιρλανδό μποξέρ Μάικ Κόνλαν που αποκλείστηκε στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα.

Πεντάχρονος έστειλε το... μετάλλιό του σε ηττημένο μποξέρ στο Ρίο

Ο 24χρονος μποξέρ Μάικλ Κόνλαν αποκλείστηκε στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά από τον Βλάντιμιρ Νικίτιν.

Μάλιστα, αντέδρασε με άκομψο τρόπο στο άκουσμα της ήττας του από τον 26χρονο Ρώσο και απευθυνόμενος στους κριτές ύψωσε τα μεσαία δάχτυλα των χεριών του δηλώνοντας την αγανάκτησή του για το αποτέλεσμα.

Βλέποντας τον αγώνα του Κόνλαν, ένα 5χρονο αγοράκι, φαν του Ιρλανδού, αποφάσισε να του στείλει ένα γράμμα και μαζί και το... σχολικό μετάλλιό του, προκειμένου να απαλύνει τον πόνο του για το γεγονός πως δεν ανέβηκε στο βάθρο.

"Γεια σου Μάικλ. Το όνομά μου είναι Φιν και είμαι πέντε χρονών. Είδα τον αγώνα σου στο Ρίο και θα έπρεπε να έχεις νικήσει επειδή είσαι ο καλύτερος μποξέρ του κόσμου. Θέλω να πάρεις το σχολικό μετάλλιό μου επειδή είναι νικητής. Ελπίζω να σου αρέσει", έγραψε ο πιτσιρικάς, για να πάρει την απάντηση από τον μποξέρ.

"Πολύ "ζεστό" μήνυμα από αυτό τον πιτσιρικά. Αν γνωρίζει κανείς ποιος είναι, παρακαλώ πείτε του πως έχω ένα δώρο γι'αυτόν", ήταν το μήνυμα του Κόνλαν στο twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μποξέρ εκτός ορίων: Κ...δάχτυλα και ύβρεις στους κριτές

News 24/7

24MEDIA NETWORK