Περιμένει τον Μορέλο

Περιμένει τον Μορέλο

Με μοναδική απουσία αυτή του Άδονι Χερέρα Μορέλο συνεχίζεται η προετοιμασία της Ορεστιάδας. Ο Κολομβιανός ακραίος βρίσκεται «αποκλεισμένος» στην πατρίδα του, καθώς η έκδοση της βίζας του αποτέλεσε μια μικρή περιπέτεια. Κι αυτό διότι στην Κολομβία δεν υπάρχει ελληνικό προξενείο, με επακόλουθο να υποχρεωθεί να ταξιδέψει στη Βενεζουέλα, όπου και πέρασε από συνέντευξη στην ελληνική πρεσβεία, προκειμένου να του δοθεί το απαραίτητο έγγραφο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μορέλο θα έρθει την επόμενη εβδομάδα (στις 14 ή 15 του μήνα), κάτι που σημαίνει ότι δεν θα δώσει το παρών στα δύο φιλικά παιχνίδια που έχει κλείσει η Ορεστιάδα στην Κωνσταντινούπολη με την Μπουγιούκ Σεχίρ. Η αποστολή των «πρασίνων» θα μεταβεί την Παρασκευή (09/09) στην Τουρκία και την ίδια μέρα θα έχει την πρώτη κόντρα με την ομάδα του Νεντίμ Οζμπέι (Ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας) ενώ το Σάββατο θα ακολουθήσει το δεύτερο φιλικό.

Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του τουρνουά «Σωτήρης Τσερκέζης», το οποίο θα διεξαχθεί στο διάστημα 16-18 Σεπτεμβρίου. Εκτός της Ορεστιάδας θα συμμετάσχουν ο νταμπλούχος Ελλάδος Ηρακλής, η σέρβικη Ραντνίτσκι Γκραγκόγιεβατς και η τούρκικη Αρκάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Παρασκευή (16/09)
18:00 Αρκάς – Ηρακλής
20:00 Ορεστιάδα – Ραντνίτσκι

Σάββατο (17/09)
18:00 Ραντνίτσκι-Αρκάς
20:00 Ορεστιάδα-Ηρακλής

Κυριακή (18/09)
18:00 Ηρακλής-Ραντνίτσκι
20:00 Ορεστιάδα-Αρκάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK