Πετρούνιας: "Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα"!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το οποίο αφιέρωσε στον πατέρα του που απεβίωσε πριν ένα χρόνο, καθώς και σ' όλη την Ελλάδα!

Πετρούνιας: "Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα"!

Ύστερα από μία άρτια προσπάθεια, ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στην ενόργανη γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, ο οποίος υποστηρίζεται από την Stoiximan.gr, ήταν εμφανώς χαρούμενος για την τεράστια επιτυχία του, την οποία και αφιέρωσε στον πατέρα του που έχει φύγει απ' τη ζωή, στη μητέρα του, στον προπονητή του, καθώς και σ' όλη την Ελλάδα, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ναι ρε Ελλάδα, αυτό έχω να πω μόνο. Σε κάθε δήλωσή μου «Πάμε Ελλάδα» έλεγα. Έχουμε την ψυχή να πάμε εκεί που μας αξίζει. Ήρθαμε εδώ για να ακούσουμε τον Ζορμπά σε όλο το στάδιο. Για εμένα είναι ό,τι σημαντικότερο να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος. Το αφιερώνω το μετάλλιο στον πατέρα μου, στον προπονητή μου και στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει μυστικό.

Έχουμε δουλέψει πολύ, είχαμε προετοιμαστεί καλά. Θέλει δουλειά, υπομονή και και τύχη. Δεν είχα τραυματισμούς από το ευρωπαϊκό και μετά. Καταφέραμε να φορμαριστούμε στην προπόνηση. Ήρθα εδώ, κρατήσαμε τις δυνάμεις μας. Πάντα έχω αγωνία. Η μητέρα μου ήτανε εδώ και της αφιέρωσα το μετάλλιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το αψεγάδιαστο πρόγραμμα που χάρισε το χρυσό στον Πετρούνια
"Χρυσός" ο Πετρούνιας στο Ρίο!
H απονομή του χρυσού μεταλλίου κι η συγκίνηση του Πετρούνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK